Aysee1123 __mom1 33+0 oldum bende herşey hazır. Bu haftada çanta yapayım diyorum dursun kenarda tamam olsun 👼🏻👍
__mom1 Arzuanne bizimkisi ters döndü geçen hafta ben de bekliyorum bakalım baş olacak diye ama mideme kafa atıp duruyor 😅😆
batununannesi__ 32 de yıkanıp ütüleyip valizi hazırlasak erken olmaz demi ya ben 35 te falan mı yapsam diyodum
__mom1 batununannesi__ bana şimdi bile zor geliyor yoruluyorum 35te zorlanırım diye şimdiden yıkadım. Yıkama işim bitti ütüleme de bugün bitiricem enerjim olursa çantaya yerleşitirirm. Çünkü emzik biberon vs onları da kaynatıcam daha çanta işi biraz uzun 😅
__mom1 Arzuanne benim doktorum makat bebekleri elle döndürüyor Allahtan ona güveniyorum 🙏 normal doğum çok istiyorum Allah kısmet ederse inşallah
Xxd Ben de 32. Haftaya yeni girdim bu hafta başlamayı düşünüyorum erken doğum falan olursa hazır bulunmak iyidir.
__mom1 Xxd evet ya kafanın rahat olması lazım. Ben takıntılıyım bi de kaç haftadır stres yapıyordum bu iş için
Linaa90 __mom1 33 te herşeyimi bitirdim 34 e bırakma insan ağırlaşıyor resmen en zevk aldığım çamaşır serme ve ütüydü 🌸🌸kolay gelsin 🙏
__mom1 Linaa90 benim bugün ütü işim biter sadece hastane çantam kalacak. Onu da en kısa zamanda yapıcam 🙏
GiGi1 __mom1 aynı haftadayız 🤗 ben 29.haftada odasını alıp kurdurup eşyaları yıkayıp koymuştum. Şuan hastane çantamızın hazırlanması kaldı onuda kısmetse 3 hafta sonrasına düşünüyorum🤗 sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizz🧿😊🤲🏽
__mom1 GiGi1 bizim odamız yok evimiz küçük olduğu için kendi odamıza dolap aldım. Beşiğimiz de park yatak olduğu için 35-36 gibi kurmayı düşünüyorum