smyyedmr54 Egeminannesi iki gebeligim de bir kere de kaza bile denmeyecek durumlarla oldu. Bir defa değil bir damlayla bile kalınıyor
Egeminannesi Yazmelegi_ öyle ya nasip ama iyiki oldu diyorum smdi 30 olmadan iki çocuk anası olcam 🥰🥰😁😁😁
Egeminannesi Yazmelegi_ benimkine de erken dediler ama bı şey olmadı çok şükür beni korkutmuslardi dikişlerin patlar yok çok kilo alma fln diye ama Dr öyle kolay dikiş açılmaz dedi ,😆😆😆
Eymenmoms Yazmelegi_ yani bi 6 ay hiç olmadım sonra 2 gün oldum 2 ay snra her ay 2 3 gün olmaya başladım öyle öyle düzene girdi tabi bu herkeste değişiyor
AslanBebeginAnnesi Yazmelegi_ ben lohusa kanamam bittikten 35 gün sonra adet olmaya başladım hala oluyorum düzenli olarak. Kişiden kişiye değişiyor altı yedi ay olmayan bile varmış duyduğuma göre
Yazmelegi_ Egeminannesi kız şimdi şöyle bisey var senin 10 ay sürmüş bide benim ki hemen şimdi olursa hadi ayyy allahim sen yardım et valla 44 gün oldu ilişkiye girmeye korkuyorum
Egeminannesi Yazmelegi_ haahhaahah ,😁😁 adamlar durmuyo ki anam bizim ki kırk gün saydı saydı sonra peşine hemen adet oldum 7 günde öyle bekledi her gün sordu bitmedimi😅😅
Yazmelegi_ Egeminannesi benimki allahtan sormuyor ne zaman hazır hissedersen dedi de bana birakirsa hiç girmem ben 😁😁
Yazmelegi_ Meryem410 doğum yaptım sezeryan ile 2.3 gün kanama oldu sonra 40 gün boyunca ara ara akıntı geldi başka bişey olmadı ve 40 dolduktan sonra kimisi hemen regl oluyormuş kimisi 1 ay sonra kimisi 1 yıl sonra