Egeminannesi Yazmelegi_ 10 ay sonra tekrar hamile kaldım,😆😆😆😆 şuan 33 haftalik hamileyim 18 aylık oğlum var sakin bı kereden bsy olmaz fln demeyin bı kere de hamilede kaliniyomus arkdslar ,korunun heleki çocuğunuz küçükse ,çok zor şimdiden ,🥰🥰🥰🥰🥴
1prensesannesi__ Yazmelegi_ ne azmış kiz ben 40 gun kesintisiz oldum valla bittigi yetmezmis gibi 15 gun sonra bidaha oldum 😂😂
smyyedmr54 Egeminannesi iki gebeligim de bir kere de kaza bile denmeyecek durumlarla oldu. Bir defa değil bir damlayla bile kalınıyor
elifsen 1woramy lohusalık işte o. 40 maksimum süre islamda. Aynı adet için 10 gün olması gibi . Kiminde 10 kiminde 20 kiminde 50 gün sürüyor kanama. 41.gün kanama dahi olsa ibadetler yapılması gerekir. Manası bu
Egeminannesi Yazmelegi_ bnde öyle diyodum valla çok supriz oldu hiç aklıma gelmezdi ilk oğlum 8 yıl sonra olmuştu tedavisiz ama bu kdr çabuk olcagini bende tahmin etmezdim ,😆😆😆 diyodum 4 yaşına gelsin öyle istiyorum fln ama nasip smdiyeymis ikinci oğlum gelwcek 😅😅😅 ben ettim siz etmeyin iki kat korunun😁😁