Anasinincani AyselToprak1 yüzde yüz erkek bence çünkü oğlumunda fotosu aynen böyleydi bu şimdi pipi mi diye gülmüştüm.
AyselToprak1 Anasinincani ayy yaaa bende böyle görünce çok şaşırdım bir tane daha oğlum var onun görüntüsü böyle değildi o yüzden aklım çok bulandı böyle bir pipi görüntüsü görünce 😂😂🤭🤭 bende görünce gülmüştüm 🤭🙈🙈
Simge_celen_ozyildiz_ AyselToprak1 kız çocuk da c şeklinde bir görüntü oluşur demişti doktorum 12. Haftada erkek %90 demişti 16da netleşti bende erkeğe benzettim bizim de buna benzer bi karemiz var çünkü 😂
AyselToprak1 Simge_celen_ozyildiz_ banada üç çizgi olur falan demişti diğer bağlantı da üç çizgi görüntüsünüde görünce o kafamı çok karıştırdı doktorda yüzde yüz emin olamayınca iyice allak bullak oldu 🤦🏻♀️😂😂🤭
zumrasmom1 AyselToprak1 erkek işte yemin mi etsin bebek 😃😃 benimkii kız bomboş bacak arası canım bu gayet erkek
AyselToprak1 zumrasmom1 yok yok inandım zaten 😂😂baktım ki başkalarınında ultrason görüntüleri bu şekildeymiş tamam dedim 👍🏻
Hazal- Benim doktorumda çok küçük bir çıkıntı dedi ve emin olamadi 17. Haftadayım cinsiyetini bilemedi bekleyelim dedi. İki bacak arası fotosu burda 🥹
AyselToprak1 Hazal- kordonda olabilir bence canım bizim ki hep bacak arasına kordonunu alıyormuş doktor öyle demişti 🤷🏻♀️🤭
Ireeeeem AyselToprak1 bence de kız o aradaki kordonu gibi duruyor pardon da şuncacık bebekte bacağı kadar pipisi olamaz zaten 🤣🤣 benim oğlan pipisini gördüm çok net pipiydi yani bu kordona benziyor
AyselToprak1 Ireeeeem ay insan ikilemde kalınca kötü oluyor gerçekten 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂🤭 bir belirsizliğin içinde
AyselToprak1 Hazal- videoda çıkıntı bir gözüküyor bir gidiyor o yüzden arada kaldım bende resmen 😂🤭🤷🏻♀️
Hazal- Sağlıkli kucağımıza alalım önemli olan o ama insan merak ediyor benim kontrolüm 21. Haftada detaylı ultrasonda var bakalım o zamana kadar nasıl bekliyecem 😄👶🏻 @AyselToprak1
AyselToprak1 Hazal- aminnn canım benim inşallah en önemlisi o gerçekten 🥰🤲🏻🤲🏻 bende gidicem 15 gün sonra detaylı ultrasona bakalım orada artık net belli olmuş olur diye düşünüyorum 🤭😂
tgck2022 Bi bakar misiniz bizede sizin bi fotoğrafınız kıza çok benziyordu benin de bebegin üstteki foto kıza benziyor gibi doktor erkek diye belirtti ama hala inanamıyorum sizce erkek mi AyselToprak1