AyselToprak1  Kızlar doktorum %90 erkek dedi ama ben pek pipiye benzetemedim sizlerinde yorumunu alabilir miyim
AyselToprak1 İlk bağlantıda ki görüntüde kısa videodan yakaladığım bacak arası görüntüleride var bana daha çok klitoris gibi geldi sizlerde yorum yapar mısınız rica etsem
AyselToprak1 Hatice--- doktorumuzda kordon değilse erkek felan dedi ama bu kadar uzun olur mu pipi onu bilemedim bir gözüküyor bir kayboluyor videoda da 😂😂🙈🤷🏻♀️
Hatice--- AyselToprak1 bence net erkek yine de tekrar baktırmakta fayda var yada başka bir doktor tercih edin en güvenilir yöntem
AyselToprak1 MerveNural ayyy aslında ilk bıraktığım linkte ki görüntüler beni çok şüpheye düşürdü ya orada da sanki üç çizgi var gibi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙈
AyselToprak1 Hatice--- detaylı ultrasona gideceğim 15 gün sonra felan o zaman net öğrenmiş olurum artık 🙈🤭
Hatice--- AyselToprak1 evet o zaman gösterir detaylı şekilde bizim daha çok var cinsiyete merak ediyoruz bende 😄
Hatice--- AyselToprak1 adete göre 10+3 ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 9+3 olarak devam ediyoruz Özellerde 12 13 haftasında söylüyorlar devlet 16 20 hafta arasında söylüyor kızımı 16 haftasında öğrendim 😄
AyselToprak1 Hatice--- yaaa maşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰😘🌸 az kalmış öğrenmenize
turkuaz_ AyselToprak1 hayır canım erkek bebek bu kız değil testısleri görünüyor zaten linkteki resimde