Zelihaa23 mavi2021 ilk zamanlar cok yiyorudm yeni yeni istahim duzen3 girdi bu ay sadece 1 kilo aldim onumizde ko ayda ya kilo almadan ya da en fazla yarim kiloyla dengeleyecm zaten doguma 4 ay kaldi
Zelihaa23 Cinsiyettahminidolunayes ilk zakanlar da cok yiyordum simdi dikkat ediyorum bu ay sadecr 1 kilo aldim onumizde ki ayda yarim kilo almayi dusunuyorum
93_23 Zelihaa23 cnm dikkat et bence bende ilk oğlumda öleydim çok zayıftim hamile kaldığımda habire yiyordum doğuma kadar 30 kilo almışım ve o kilolar bende kaldı çok zor verdim oda hepsini değil düşün bu aydan sonra çok aliyorsun ve normal doğumuna engel olabiliyor bilgin olsun
Sermec27 Zelihaa23 fazla maalesef dikkat edin gebelik şekeri çıkabilir bende oğluma hamileyken 22 haftaya kadar 6 kilo almıştım nitekim gebelik şekerim çıkmıştı
Nur_50 Zelihaa23 ben 19 haftalık 1.5 kg almışım ama bebek boyu ve karın ölçüsü 1 hafta önde gidiyor şuan😃kilosu 18+5 de 299 gr dı
booksmom Ben 22. Haftadayım 20. Haftadan sonra 1,5 kilo aldım sadece. Bebeğimin gelişimi de normal ve iyi. Aşırı iştahlıyım ama kendimi durduruyorum açıkçası yoksa çok almıştım😁
vanilyali99 Zelihaa23 canim 30dan sonra asiri hızlı alınıyor yani 5kilo sanmiyorum cok sıkı diyetli olman lazım ki anca.