Rumeysaaa67 Handerdemm benimde aynı Sabah kalkınca hele hicbirsey yemek yapmak istemiyorum rahat uyuyamıyorum midem çok yanıyor bende 8.4 deyim inşallah bian önce rahatlariz
Minikkush9496 Elenora 9+0 hafta ilk trimester çok zor geçiyorr hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum halsizlik nefes darlığı mide yanması felan of off
Elenora Minikkush9496 ben o yollardan geçtim merak etme bitince benim gibi çok yersin şuan nasıl yiyom anlatamam 😍
Ebrugrgn Elenora ikinci trimester sonlarındayım. Uyku problemi mide bulantısı mide yanması nefes daralması var ara ara .
Elenora Melike_sevgi hemde nasıl sevmek kimseye sevdirmeyip en çok ben sevicim 🤣🤣🤣 annesi benim kim ne diyebilir
000 Elenora bende 3.trimester 33.haftadayim 3 gün sonra 34 olucak 😄 aşırı zor geçiyor uykusuzluk ağrılar sıcak basması ter yorgunluk göbeğimden hareket edemiyorum yatarken sağa sola dönerken yatak sallanıyor sanki 😄😄
Minik1Civciv Elenora bende 3. Trimester 33 olduk bugün tam. Geceleri uyuyamıyorum. Döndüğümde ani kasık ağrılarım oluyor. Sürekli küçük abdestim geliyor. Birde sizde de oluyor mu kızlar ya ayağa kalkınca vajinamın iki bacak arası kemiklerim ağrıyor yürürken kalkarken biraz yürüyünce geçiyor. İyice ağırlaştığımı hissediyorum 36+ ve 37+ larda doğurmak istiyorum hayırlısıyla bir an önce oğluma kavuşmak istiyorum
minikmucizeemaak Elenora 3 gün sonra 3. Trimester 🤰 Ağırlaştım yavaş yavaş, nefes almak zorlaştı dönmek uyumak zorlaştı
Mhr34 Elenora 30+1 3. Trimesterdeyim. Mide yanması, bel ağrısı, uyku problemleri başladı, özellikle biraz yürüyüş yaptığımda belim ağrıyor🥹 Buna da şükür diyelim 🥰
Nnoktaa Elenora yaaa hiç sorma anneannesine gönderdim. Doğduğu yere. Dedim kızım ben babaannenlere gidiyorum yol uzak seni götüremem git anneannenle dedenle kal bi 10 gün. Tamam dedi. Ben de güvendim ne bileyim.. kız sen evden kaç. Tak peşine 2 tane oğlanı gel dedesinin evine. Babam da tabii eski adam torunu öyle görünce kovalamış erkekleri. Vay sen misin benim manitamı kovalayan ben de gidiyorum demiş. Ertesi gün tıpış tıpış dönmüş tabii.. biz de kabullendik bebelerini 👹🤣🤣🤣🤣
Elenora Handerdemm ayyy bende o dönemlerde öyleydim geçiyor ve öyle bi yemek yiyorum ki şuan bi kaç güne 100kg olurum
Elenora fztanne_ ayyy ben nasıl öpücem hahahah yaşasın benim çocuk kim karışabilir ama kimseye de öptürmem 🤣😈😈😈