December Nurellaa_eymen Allah yardımcın olsun sizleri görünce daha da korkuyorum. 25+6 dayim şimdiden tükendim.
Elenora Ayazmom_ yok kız ne zorluğu çok güzelllll 😍😍😍😍 her anı mükemmel yaşa en güzel şekilde 😍😁 asla korkma
Ncn Elenora 32 . Hafta ben de de aynı sorunlar gece lavobaya gitmekten uyuyamiyorum , yatakta dönünce karnım ağrıyor ellerim bile ağrımaya başladı
Nnoktaa Elenora arkadaşlar dalga geçiyo gelininden sonra kıskanıp doğuran kaynana gibisin diye 😂 ama benim hiç suçum yok. Kızım evden kaçıp fikfiklendiğinde ben zaten hamileydim 😂
Handerdemm Elenora 9+5’deyim . Mide bulantısı ve çoğu şeyden tiksinme beni mahvetti 😢 Umarım geçer ağlamak istiyorum coğu zaman 😢 Yemek yemeyi su içmeyi izledim ..
Rumeysaaa67 Handerdemm benimde aynı Sabah kalkınca hele hicbirsey yemek yapmak istemiyorum rahat uyuyamıyorum midem çok yanıyor bende 8.4 deyim inşallah bian önce rahatlariz
Elenora Handerdemm ayyy bende o dönemlerde öyleydim geçiyor ve öyle bi yemek yiyorum ki şuan bi kaç güne 100kg olurum
AsyaCngz55 Elenora 3. Trimester 33+0 bel ve sağ kalça ağrısı var eğilip kalkarken özellikle onun dışında hiçbir şeyim yok. Alışverişi sona bırakmıştım onun tadını çıkarıyorum 😌 sizin finale bir şey kalmamış sağlıkla kucağınıza alın
Elenora fztanne_ ayyy ben nasıl öpücem hahahah yaşasın benim çocuk kim karışabilir ama kimseye de öptürmem 🤣😈😈😈
Kedimamasi Elenora 20+2 ikinci trimester 😍 psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi aşırı hamile hissediyorum 😂 zaten göbeklidim ama göbeğim çok büyüdü ağırlaştı 250gr bebiş için fazla sanki 🙈