_tuuggcce_ Nur_50 bana da doktor uzun olacak dedi 52-53 cm doğar dedi. Yenidoğan kıyafetleri 50 cm olduğu için çok yenidoğan bedeninde almadım. 53 cm doğdu ama hala yenidoğan kıyafeti giydiriyorum, şu an 56 cm🤪
Nur_50 Papatya07- ben böyle bol dursun üstünde istemiyorum çuval gibi o yüzden 1-3 aldım doğum sonra boyu kilosuna boyuna göre alırım 1-3 ay şuan 5 takımı var belki ileri haftalarda beğendiğim olursa 3-6 ay alırım 😃
_tuuggcce_ Nur_50 hiç bilmiyorum daha 19 günlüğü giymeye devam ama birkaç ay giymez, sanmıyorum. Misal ben 3 aylık olanları da giydiriyorum, büyük oluyor belli ama 40ı çıkana kadar belki büyük olur. Sonra daha rahat olur gibime geliyor. Tabii kiloda önemlidir
Rsahbaz 8mucizem8 size tavsiyem çok az alın hemen büyüyorlar. Bezi bile 3 paket tam kullanamıyorsunuz.
AsyaCngz55 8mucizem8 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı 5 tane zıbın 3 tane tulum 2 tane alt üst takım 14 lü ağız mendili 5 eldiven 7-8 çorap 3 şapka 2 battaniye Alt açma örtüsü Bol bol ıslak mendil veya temizleme pamuğu 1 numara bebek bezi ben 60 lı aldım bir paket şimdilik yaramazsa değiştiririm başka markayla diye. Umarım yardımcı olabilmişimdir
8mucizem8 Serap-asel şu reflü yatağı benim kafamı karıştırdı valla acaba ana kucağı alsam aynı görevi görür mü
Serap-asel 8mucizem8 reflu yatağıyla ana kucağı farklı seyler reflüyü besıgın üçüne koy kndı yatağınıza koyun koltuğun üstüne koyun hepsıne koyun çok rahat
8mucizem8 incizeynep75 yaaa anne sütü yaramış bebeğinize maşallah aman sağlıklı olsunlarda kıyafet zıbın alınır 🫶🏻🐣
TubaEraslan 8mucizem8 tulum öneren olmuş ama kakasını yapınca komple çıkarma zorunda kalıyorsun . Alt üst en iyisi en azından sadece alt tarafı çıkarıp yıkarsın. Heleki yeni doğan ve günde bazen üç kere kaks yapıp üzerini değişmek zorunda kalıyon 😂🤷
_Pinar_03 Feyzabeyoglu eheheh teşekkür ederiz bilmiyorum vallahi hem Dr dedi hemde sağlık ocağındaki hemşire dedi minyon die🤣
Feyzabeyoglu _Pinar_03 benim kızım 3085 gr 50 cm doğdu normal yani benimki bile Minyon demek haksızlık olur seninkine😇
Linaa90 8mucizem8 0-1ay almadım 3 tane 5li takım aldım3 tane 0-3 ay tulum aldım 6 çorap 7-8 müslin örtü kalanları 3-6 ay aldım ve 6-9 onlarda çok değil zaten hediye getiren çok oluyor 2 penye battaniye 1 tane nohut battaniye 1 tane yün battaniye(oda hediye geldi zaten ) yelek aldım 3-6 6-9 2şer tane uyku tulumu alcam daha 2 tane havalar bozunca