Bebeğim yoğun bakımda enfeksiyon varmış
Sevcan_altunkaya dogum yapali 16 gun oldu ve bebegim dogar dogmaz kuveze alindi 10 gun kaldi suanda yanimizda cok sukur. cigerlerigelismemisti , kalpte ufak sorun cikmisti ve entube edilmisti cigerlerinde de su vardi. İnan hic korkma doktorlar o kadar cok bu tarz vakalar ile karsi karsiyalar ki artik eskisi gibi tedavileride uzun surmuyor en kisa surede guzel haberler alacaksin insallah once kendini buna inandir. Cok zor biliyorum ama bir bakmissin emzirmeye gidiyorsun sonra bir bakmissin evinde kucaginda oluyor. O surec seni yipratacak ama cocugunun bunlari atlatabilmesi icin anne sutune ihtiyaci var sakin kalmaya calis ve bolca sagim yap. Umarim en kisa surede guzel haberlerini verirsin.
Yüreğine ferah tut Allahın izniyle tedavisini olur iyileşir. Rabbim tez zaman da şifa versi kavuştursun sizi.
Lelizcim elimden gelenin fazlasını yapacam yeterki o iyi olsun gerisi bos
Seh999 Amin inşallah Allah razı olsun
Sevcan_altunkaya aynen oyle. Seninde suanda elinden gelen en iyi sey sut sagman. Ne kadar cok süt o kadar bebisinde bagisikliligini arttirman demek. Benim en buyuk hatam stresimi kontrol edemeyerek sutumun tamamen kesilmesine neden olmamdi. Rica ediyorum benim hatama dusme
Sevcan_altunkaya canım benimde oğlum 38. Haftada doğdu. Sezeryanla doğum yaptım. Ciğeri delikti. Nefes alamıyordu. Hemen yoğun bakıma aldılar. Cihaza bağladılar. Çok şükür 2 haftanın sonunda iyileşip taburcu oldu. İnan böyle sıkıntılar yaşayan binlerce bebek var. Sen içini ferah tut. Birde benimki koronanin zirve yaptığı dönemlerdi haftada bir kere sadece 5 dakika gösteriyorlardı. Ya aynı şey değil ama sana destek olsun diye yazıyorum. Bol bol dua edeceğim canım. Bebeğinin ismi ne?
Semabkr Allah razı olsun kardeşim ismi duran efe
Lelizcim sagim yapıyorum kuzum yarin giderken goturecem inşallah
Sevcan_altunkaya kaçıncı haftanızda sezeryan oldunuz
Sevcan_altunkaya ohh sifa olsun insallahh