Sadecemavii edasontr çok sevindim, açıkcası ikiz olmasını isterdim ben de söylediklerinde heveslenmiştim, çok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah.Hiç üzülmeyin stres yapmayın korkmanız çok normal tabii ama bu harika☺️
myangelson edasontr olur tabi canım düşününce bende ikiz istiyorum ama birden mesela hamile kalsam bende panik olurum ay nasıl olur acaba birşey olur mu acaba bakabilir miyiz acaba diye bunlar çok normal şeyler canım 💜
songul_21 edasontr bende öyleydim. İlk duyduğumda günlerce ağladım nasıl yetişirim nasıl bakarım nasıl ederim diye. Ama zaman geçtikçe içinizde iki can olması hissi o kadar tarifsiz ki anlatamam. Evet çok zor bir süreç bekliyor, çok da zorlu geçiyor hamilelik ama inan iki can taşıyor olmak inanılmaz bi duygu
Sadecemavii edasontr tedirgin olmanız çok normal çok iyi anlıyorum neler hissettiğinizi ama kendinizi yıpratmayın. Bu süreçte alışıp tadını çıkartacaksınız bence büyüdükçe karnınız☺️
Birikii Böyle tepki vermeniz gayet normal. 1 bebek beklerken iki tane birden olması insanı şaşırtıyor ve değişik duygulara sokuyor. Bende şok olmuştum ikiz olduğunu söylediğinde ki hiç beklemiyordum çünki ilk gebeliğimde ikiz di yani ikinci gebeliğimde ikiz olması hiç aklımın ucundan bile geçmedi ve ikinci cocuğu yapmak için çok kararsız dım 2 çocuk bile benim için çoktu ama Rabbim başka planlamış 1 çocuktan direk 3 e geçiş yaptım. O şok geçiyor yerine mutluluk ve ne kadar şanslı olduğun hissi geliyor. Gururluk hissi geliyor. Hamileliğim çok iyi geçti hiç bir sorunum olmadı yani ikiz demek kötü zor geçecek demek değildir onu anlatmak istiyorum. Ve ikizlerim doğdu 11 aylık olacaklar inşallah o kadar güzel birşey ki anlatamam. Anne olmak zaten mucize bişey ama ikiz annesi olmak çok daha farklı sadece ikizleri olan anlayabilir öyle söyleyim. Ben kendim bakıyorum başından beri bakılamaz diye bişey yok. Evet çok zor yorucu ama tek başına hepsinede yetebiliyorsun. Hamileliğin keyfini çıkart hiç stress yapma. Listeni hazırla alışverişine başla çünkü çok ihtiyaç var x2 olunca onlara kafanı yor başka hiç birşeye değil
Arzuc01 edasontr ben ilk 89,6 ile öğrendim sonra 3 gün geçti 844 oldu 2 gün geçti 3585 oldu ikiz olabilir mi ya
Azraa33 edasontr insan korkuyor evet ama alışıyor akışına bırakın bende ikizlerle 18 haftaya gireceğiz 🙏
Arzuc01 edasontr aslında ben ikiz olmasını isterim ben bide klomeni 4-4 kullandım iki tane 21-22mm yumurtam oldu üstüne çatlatma iğnesi yaptırdım 2 gün çatlama gördüm ovulasyon testimde iki yumurtam da çatlamıştı yani onun için olabilir mi acaba diye düşündüm