Evrem990 Kızlar bi şikayetiniz,sorun yokken ilk nst ye kaçıncı haftaya girdiniz ben 32 de girdim bugun.biraz erken geldi haftam
Melike_sevgi Evrem990 ben 35 te girdim kontrolüne denk geldiği için belki doktor bi baksınlar demiştir
sukran0046 Evrem990 37 de girdim 2 gün sonra dogum yaptm of çok zoruma gitmisti o nst orda sırt üstü uzanmak işkence gibi geldi bana
Avril Evrem990 ben de 32 de girdim rutin nst ye 32 de başlıyoruz dedi doktorum çevremde de genelde hep 32 de başlamışlar Bazen sancı olup fark edilmeyebiliyor çok denk geldim o yüzden 32 bana erken gelmedi hiç normal artık
esmerr4579dd Arkadaşlar birşey soracağım sancı denilen şey bebeğin bir tarafta toplanması mı? Bende oluyor sağ tarafta toplanıyor oram şişiyor çok hafif gerginlik hissi oluşuyor sonra geçiyor dikkate almalı mıyım?
Avril esmerr4579dd tek taraflı toplanma her zaman sancı olmuyor benim de oluyor o doktora söylediğimde o normal olur demişti Sancı tüm karında oluyor ve üstten vuruyor sanırım yalancı sancılar da o şekilde oluyor ama şiddeti önemli nst o yüzden yapılıyor zaten 30 haftalardan sonra kasılma yalancı sancı çoğu kişide oluyor gerçek sancıyla ayırt edebilmek için de nst ye sokuyorlar