reinamm Kızlar molfix ve sleepy arasındaym. Henüz karar veremedim ama molfix alacağm gibi🤔 var mı aranızda kullanıp memnun olan.?
Duce reinamm molfix denemedim 20 gunluk bebegim prima yaramadi minies yaramadi slepy cok guzel suanda bakalim 😃
Ezgi14 reinamm ben 62 li molfix bide sleepy merhaba aldim. Sleepy i kullanacağım sanirim molfix i de capraz kullanip bitiririm. Burda post actim çoğunluk sleepy demisti oyle karar versim umarim iyi gelir
Kevser26 reinamm ben de yengem aldi bana onerdi diye molfix yenidogan set almistim. iki hafta önce dogum yaptı molfix i geceleri kullanamıyorum diyor çok kaçırıyormuş biraz pisik yapmış gündüzleri molfix i kullanıyorum geceleri prima koyuyorum dedi bakalim benim elimdekiler ne olacak molfix paketlerim var 3 4 tane daha dogum yapmadım 🙄
Ozlemsvr reinamm Canım ben kendi çocuğum için şunu düşünüyorum. Elbet çocuklarımız için en iyisi olsun diyoruz fakat bezler o kadar pahalı ki. Nereye kadar molfix alicaksin. Mesela benim kafam da üç bez markası var; canbabe, babaystar, sleepy. Slpeey önce alicam. Hangisi yararsa onu kullanıcam. Molfix prima en son tercihim..
Aysglsvm Ben de sleppy ve molfix arasında kaldım. İlk bebeğimde molfix kullandım. Ama şimdilerde sleppy kullanıyor çoğunluk o yüzden kararsız kaldım
Zhrnc reinamm sleppynin emiciliği sıfır diyebilirim Hatta bazı paketlerde cırt cırt yerleri yoktu bezler çöp oldu Oğlum sabah kalktığında sırtına kadar ıslak oluyodu günde 3 kez kıyafet değiştirdiğim bile oldu Molfixe geçtim rahat ettim diyebilirim
merv0384 instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var bebekler için ne ihtiyaçsa zararlı mı içinde neler var hepsini inceliyor kesinlikle takip edin kızlar 😅
reinamm merv0384 ediyorum canm. Molfix can bene sleepy minies doğal bezlermiş. İki bez daha var ama 40 lı paketi 100 küsür lira😂 hiç gereği yok
Duce reinamm minies yaramaz kalin ve sert ayrica bariyerleri ince tasirma yapiyor ama slepy gercekten o fiyata gore cok kaliteli bir bez muhendisinoglu sleepy firmasiyla yaptigi gorusmeleri paylasmis tek tek okuyabilirsiniz herseyi analtmis aciklamislar cidden tasirma yapmiyor ben cok bez denedim su 20 gunde ama slepy kadar memnun kalmadim bu tabikide bebekten bebege degisir bana yarayan size yaramaz o yuzden coklu paket almadan deneyin canim 😍🌸
Ssseval reinamm primada petrol varmış, bende daha önce kızımda molfix almıştım bi sorun yaşamadım pişikte yapmadı sızdırmadı da
1850 reinamm sleepy aldım yenı dogan olarak doguma daha cok. Dogunca duruma göre begenmezsek molfixe geccem . Sleepy ve molfix kımyasal içermeyen zararsız bezlermıs