MiniMimi42 Seymanurrr06 Ben oğluma kışın hamile kaldım. aşırı sıcak basıyordu. Şimdi ikincide üşüme oluyor ya bakalım. Cinsiyet henüz belli değil 😂
Seymanurrr06 MiniMimi42 bende kızımda bu kadar ateş bastığını hatırlamıyorum bu hamileliğimde ayaklarım yanıyor 😂
SusamTanecigi Seymanurrr06 aynen bide kızımda eksi şeyler isterdim dondurmayı bile limonlu yemek isterdim şimdi hep tatlı aklıma geliyor kızımda sadece göbeğim vardı top gibi bakalım bu da henüz çıkmadı
mombarbie_ BetulMom saç dökülmesi durumu bizde de aynı bari saçları bana benzese babamızın saçları seyrek ince telli 🫥
Anne1__ Seymanurrr06 31+1 iz valla ben böyle şeylere asla inanmıyorum🤣bir kızım olacak💖karın şeklim bile kıza benzemiyor güzelleşmedim de erkeklerde olur dediklerini de yaşıyorum kız da olur dediklerini de bunlar bana hurafe geliyor
Seymanurrr06 Anne1__ bana da hurafe geliyor ama çevremdekiler soruyor şunu da canın istiyor mu bu da var mı diye 😂
0409 Seymanurrr06 ben 23+6 haftalığım çok sıcak arada felaket ateş basması oluyor ama belki de bu yaz bana denk geldiği içindir birde beni gören herkes güzelesmişsin diyor hamilelik yaramış deniliyor
Ayseyllmz Seymanurrr06 ilk oğlumda hiç mide bulantısı kusma yaşamadım belim hiç agrimadi.. 16 haftalık. Hamileyim yaşamadığım her şeyi bunda yaşadım bu sefer de erkek cinsiyeti yani belli olmuyor
Miracleee Seymanurrr06 oğlum oluyor nasipse ve ateş başmasını dibine kadar yaşadım. Ayaklarımı buzlu sudan çıkaramadım tüm yaz. Son birkaç gündür de farkettigim kadarıyla cildim çok güzelleşti. Bunlar hurafe ama abartilmadigi sürece tatlı şeyler bence.
nilsubldn @Seymanurrr06 benim oğlum olacak 15 haftalık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı kızda karın çabuk çıkar anneye kilo aldırır derler erkekte daha geç çıkar derler hurafe midir bilmiyorum 😂
Enas2365 Seymanurrr06 çoğu hurafe. Erkek bebeğim ama turşu aşeriyorum. İnanılmaz ateş basmam var. Kalçam, popom büyüdü göbeğim de top gibi değil geniş.