Seymanurrr06 Merhaba hanımlar 🤗 kız bebek ye ateş basma erkek bebek te üşüme oluyor - kız güzelleştirir erkek çirkinleştirir diyorlar bunları yaşayan var mı doğruluğu nedir 🌸
Nur_50 Seymanurrr06 erkek bebek bel ağrısı kızda kasık karın ağrısı 😃 Benim bildiğim erkek bebek güzelleştirir kız bebek çirkinleştirir Kız ekşi erkek tatlı😃yemek
Aysee1123 Seymanurrr06 Hiç birinin doğruluğu yok herkeste farklı oluyor kendimdende biliyorum yani sıfır alaka ☺️
guzelanne01_ Seymanurrr06 ben yaşadım canım başkasını bilemiyorum ama gerçekten birebir yaşadım oğlumda donduğumu hiç bir zaman hatırlamıyorum…Birde kızımda kalçam çıktı oğlumda sadece göbeğim top gibiydi Bütün hurafeler tuttu bende😅 Ayrıca Ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyide oldu😅
mombarbie_ Seymanurrr06 bence kişiden kişiye değişiyor fakat bebeğim kız ateş basması var aksine kız bebek çirkinleştirir erkek güzelleştirir derler kız bebek annenin güzelliğini alırmış bu doğru bende erkekde tatlı kızda ekşi de bizde tam tersi oldu hep tatlı istedim eksiden tiksindim bebisim kız
Mervekaram22 Ben çok çirkinleştim 😞😞😞 ve ateş basması erkek bebekte de oluyor. Ayrıca erkek bebekte bel sırt ağrısı oluyor
Seymanurrr06 Mervekaram22 benim de ayaklarımı ateş basıyor ama hamile kalmadan önce de oluyor hamileyken arttı yüzümde çok sivilcelerime olmadı 11+5 iz çok heyecanlıyım 🥳
Anneoluyorumbb Mervekaram22 ateş basması Cr bel sırt ağrısına kefilim çok net olsnlan bunlar 😂 kozda yoktu hiç biri
Seymanurrr06 Nur_50 benim bir tane kızım var onda ekşi yedim ablamın oğlu var oda hamileliğinde hep ekşi yedi bir de ben kızımda güzelleşttim yüzüm bembeyaz aşıldı ablam oğlunda sivilcelendi 🙈😂
yeninesilanne-99 Nur_50 tam tersi benim bebeğim kız asla kasık ağrım olmuyo hep bel ağrım var. Bence bunlar hurafe herkezin fiziksel yapısı farklı
Nur_50 Seymanurrr06 bende hep tatlı istedi aşerme zamanı sonra ekşi yedim 😃bel ağrım var yüzümde sivilce arada bir çıkar erkek benimde
BetulMom Seymanurrr06 kız bebek mi güzelleştirir.5 kilo verdim,gözlerimin altı çöktü, az önce yine kustum,hayatımda ilk defa saçlarım dökülüyor 😬
mombarbie_ BetulMom saç dökülmesi durumu bizde de aynı bari saçları bana benzese babamızın saçları seyrek ince telli 🫥
SusamTanecigi Seymanurrr06 benim sadece kızımda aşırı mide bulantısı vardi ilaçsız duramazdim ona rağmen kusardim simdi oğlumda yok denecek kadar sayılı oluyor onun dışında kilo alımı karın şekli falan hep ayni farklılık yok bence