Kpln61 Ben 31+4 ikiz gebeyim geceleri o kadar rahat uyuyorum ki size anlatamam. Asla uyanmıyorum çiş dışında 🤣 tabii kalktığım zaman ayak altlarım topuklarım açıyor artık ağırlıktan bir tek o sıkıntı var. Bacak bilek şişmem bell miktar oluyor bir de kalça ağrım oluyor bir tarafa çok uzun yatınca ama o da eklemler gevşediği için normal artık. Karın kasılmam sertleşmem, ağrım olmuyor asla. Hem ikiz hem de bu kadar ağrısız geçmesinin sebebi tabii ki ilaçlarım. Günde 2 adet 200er mg Progestan ve 4 doz magnezyum. Piyasadaki magnezyumların %80 magnezyum oksit yalnız en dandik form hiçbir etki etmiyor. Ocean ExtraMag 3lü kombinasyon tablet var ondan alıp günde 4 adet içebilirsin 3 veya 4 altı kesinlikle kesmez. Hiçbir şeycik kalmaz. Benim doktorum çok titiz ilaç konusunda çok araştırmacı ben beraber çalıştığım için de biliyorum. Asla dandik içerikli vitamin yazmaz. Decavit vs dalga geçiyor mesela onları yazan doktor kaldı mı diye ki kendisi de orta yaş bir doktor, nur yılının vitaminleri teyzemler bile kullanmış. Bir tek evi hafif temizleyip toplasam bile bel ağrısı oluyor ağırlıktan mecbur ama dinlenme halinde geçiyor