Kpln61 Merhaba güzel anneler 32 haftaya girmek üzereyim geceleri aşırı derece bel ağrısı adet olacak gibi ağrılarım oluyor her gece uyuyamıyorum uykudan uyanıyorum erken doğum olacak diye korkuyorum stres korku endişe beni mahvetti 2 ci doğumum olacak oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım doğuma kadar bu hamileliğimde yalancı sancılar çok erken başladı korkuyorum sizlerde durumlar nasılsın biraz moralle ihtiyacım var 😞
ikicicek Kpln61 30+3 ün al benden de o kadar ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle ağrılar yoktu çatı ağrısı yaşıyorum bazen bi tutuyo ayakta olduğum yerde kalıyorum adım atamıyorum oturuyorum kalkamıyorum ödüm kopuyo erken doğacak diye 2 gün önce kontrole gittim birşey yok magnezyum iç bacağın şişerse gel dediler yapacak birşey de yok başka
bebikveben Kpln61 benim de 32+3 oldu, hiç şikayetim yok. Vitaminleri vs eksiksiz alıyor musunuz? Kendinizi çok mu yoruyorsunuz? Psikoloji de çok önemli bu zamanlar
Yyemus Kpln61 kasılmalar, sertleşmeler çok sık oluyor sadece. Onuda doktor söylemişti zaten artar korkma diye. Onun dışında elhamdülillah önemli bir şikayetim yok geceleri de gündüzleri de…
Ireeeeem Kpln61 31 olduk benim de sancılarım kasılmalarım var. Hele akşam ve gece saçma bi şekilde artıyor. Çatı ağrım da var. Dün gece de gaz sancısından uyuyamadım kıvrandım durdum her gün farklı bir sebepten Allah’a yalvarıyorum yardım et diye 🥺 doktorum bu zamanlar yalancı sancıların normal olduğunu söyledi yani herkeste oluyor sadece bazıları hissediyor bazıları hissetmiyor dedi. Bende bir şey yok diyenler genelde hissetmiyormuş düzenli olmadığı sürece problem yok dedi
Trldyg Bende yarın 32 olacağım bende de aynı yalancı sancılar vs başladı bende korkuyorum 😔 İkinci doğum benimde
Kpln61 Trldyg özellikle geceleri daha çok oluyor bende korkuyorum aşırı daha haftası çok küçük doğum için
Kpln61 ikicicek bende geçen hafta gittim herşey yolunda dedi doktor ama sancılar insanı korkutuyor magnezyum zaten alıyorum birde ishal vurdu bana affedersiniz of 34 35 haftalık göreydim bi
Kpln61 bebikveben alıyorum çok da yormuyorum 1 2 saat iş yapıyorsam kalan saatlerde yatıyorum devamlı dikkat ediyorum yani
bebikveben Kpln61 anladım. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Kendinize dikkat edin🎈 bu dönemlerde olurmuş böyle şikayetler, benim doktorum da demişti olabilir diye
Kpln61 Ireeeeem benimde gece daha çok adet olcak gibi ıykumdan uyanıyorum bir oğlum var doğum olursa gece onu ne yaparım diye düşünüyorum doğum haftasına gelmeyi çok istiyorum
ladyax Kpln61 32yim bende ne yatmak fayda ediyor ne oturmak hep rahatsız huzursuzum her yerin ağrıyor nedense özellikle geceleri benimde regl ağrısı gibi kasıklrımda ağrı oluyor, sağa sola dönmek bile yoruyor bazen 😢
Kpln61 ladyax ay herkes de aynı iyi bari 1 ci doğumumda inan hiç hissetmedim bu 2 ci kaslar daha gevşek olduğu için hissetmek normal diyor doktor bilemedim
Ireeeeem Kpln61 ben de devamlı doğum haftasına sağ Salim ulaşalım diye dua ediyorum benim ilk gebeliğim doktor acı eşiğin çok düşük dedi yani nstde baktı ufak ufak sancılar çıktı bunları hissediyorsan acı eşiğin düşük dedi. Hissedilmeyecek gibi değil karnım taş kesiliyor. İlk gebeliğinizde olmadıysa bu her gebelikte olacak diye bir şey var mı? Ben hep 2 çocuk istemiştim ama gözüm çok korktu yine aynıları olur mu diye
000 Kpln61 33 haftadayim benim karin ağrım var sabahları çok ağrıyor geçmiyor uzun süre o kötü oluyor benim için rahatsız ediyor
Aysenurdesign 32+3 sertleşme sürekli var özellikle ayaktayken sancı bi iki kere çıktı ben hiç hissetmiyordum ama çıkmıştı nidicard kullanıyorum hergün en son sancım çıkmadığı halde doktor kullanmaya devam et dedi bi 36 37 olsam içim rahat edecek bebeğimde 3 hafta önde gidiyor sürekli bi tedirginlik
AslanMerak 33+2 den selam çok çabuk yorulmaya başladım, akşamları her yerim özellikle belim ayaklarım ve bacaklarım çok ağrıyor sürekli uyumak istiyorum halsizim gün içerisinde genelde oğluşum da bir o kadar hareketli