Pamuk Selamm!Geçen gün post vardı gece acıkınca ne yiyorsunuz diye,yazılanları görünce ben yazmaya utandım herkes ne kadar sağlıklı şeyler yiyormus😂😂 Benim gibi gece herseyi yiyen yandaş aranıyor 😂
Ayazmom_ Pamuk ayıptır soylemesi tost yapıp yedim. Acıkırsam hic affetmem çocuğum aç mı uyusun 😂😂😂 Şaka bir yana bende geceleri cok acıkıyorum. Eşimi ikna edersem gaza gelip yapıp yiyoruz ashsh😁😁
Pamuk Ayazmom_ Ya baktım posta 1 adet salatalık ve ayran.Cig kuruyemis falan yazmışlar.Kendimden utandim🫢🫢🫢
__mom1 Ayazmom_ ya hem yiyorsunuz hem kaç kilo aldın postlarında herkes 2 kilo 3 kilo yazıyor ben hiç gece yemiyorum en çok kiloyu ben almışım bu nasıl iş 😅😅
Mrvcakatt Pamuk aa bunlardan biri de benim , salatalik yiyorum ama gece babam tost yedi ucundan baktim tadina
Miniktavsannn Pamuk bende sendenim aklımda kalacağına midemde kalsın diyorum sonra pişman oluyorum iş işten geçmiş oluyor
Pamuk Ayazmom_ Benim için bisey makarna yaparken haşlanmış kısmından biraz tadına bakmak gibi kalir🤭🤭
Pamuk S_B6606 Yarasın bebise patatesleri büyük doğra önce ağzını az kapat sonra aç kızarsın.1 kase yoğurt batır ye😂😂 Ama ekmek yemiyoruz😁😁😁
S_B6606 Pamuk yok ya zaten hamile oldum olali istahim kesildi ekmek fln midem bulaniyo ne alirsam iki üç kaşık yetto😂
Pamuk S_B6606 Benimde öyleydi 12+4üm yeni geçti.9,5 kilo verdim sen düşün.Simdide canavar gibi yiyesim geliyor.