veramommy Gzdesri mayonezin yasak olmasının sebebi içindeki çiğ yumurta,evde yapınca içine yumurta koymuyor musunuz? Doktorum bana hazır mayonez yiyebilirsin ama evde yapılan çiğ yumurtalı mayonezi yeme demiştide ondan sordum
Busraucgann_ veramommy hazırın içindede çiğ yumurta yokmu asıl evde yaparsanız yumurta koymazsınız diyebiliyorum ama zaten mayonezife cok sevmem olsada olur olmasada olur
Pamuk veramommy Evet evde yapılan sagliksizmis asıl. Çünkü paketlenen mayonez bir çok ısıl işlemden geçiyor.
Gzdesri veramommy ben yiyorum doktor bir şey demedi 🙈 katkı maddesi olanlar yerine daha sağlıklı bence 🤷🏽♀️
Feyzabeyoglu İlk gebelik olduğu için insan cok evham yapıyor. Bene öyleydim. Simdi ikinci gebeligi yaşıyorum ilkinde icmedigim kolayi içiyorum Sucuk sosis yiyorum falan tabi her gün her gun değil. Rahat olun abartmadikca bisey olmuyor 😇
Gecemboncugumm Busraucgann_ ilk gebeliğim mayonez de yiyorum ketçap da. Hatta gebelikte canım daha çok istediği için yemeyi bile arttırdım 🥲
Baharoloji Busraucgann_ heinz marka tüketiyorum bende arada en azından koruyucu madde yok diyor içeriğinde de şeker dışında problemli bir madde yok gibi bir bakın isterseniz
Mmnj Kız çokmu canan karatay izliyonuz Allah’ım sen koru çocuğumu de cık yola Allah’a dayan ketcap ne kız 🤣🤣🤣 salam sosis hazır desen anlarmda ben ketcabı normal hayatımda da yemem zaten a gerci ama hamileligimde de yemedim