Busraucgann_ 17 haftalık hamileyim ve patates kızartması çekti canım az birazda ketcap yedim bir zararı olur mu mayonez yemiyorum hiç ama ketcapta dayanamadım artık
Busraucgann_ Pamuk bir tıkta olsa içim rahatladı teşekkür ederim ya mayonezden olabildiğince uzak kaldım hamile kaldıgımdan beri ketcap mayonez kola asitli şeyler ağzıma sürmüyorum bugunde yedim ama tedirgin oldum her şeyi korkarak yer oldum :)
Pamuk Busraucgann_ Bende ilk zamanlar okudukça bunalıma giriyordum.Doktor kızdı hasta değil hamilesin dedi😂
Annetubiss -Annem 12+2 oldum ve bazı şeylere hayretle bakıyorum. Bende dikkat ediyorum ama bazen diyorum vay be hic mi yememis daha dün yedim diye kendi kendime konuşuyorum 😂
Gzdesri Evde yaptığınız temiz içerikli ürünleri tercih etmeye çalışın ben mayonezi kendim yapıyorum ketcapta öyle gönül rahatligi ile tüketiyorum bu sayede ❤️ birde gece gece bunu görünce şuan canım patates kızartması çekti 😭
veramommy Gzdesri mayonezin yasak olmasının sebebi içindeki çiğ yumurta,evde yapınca içine yumurta koymuyor musunuz? Doktorum bana hazır mayonez yiyebilirsin ama evde yapılan çiğ yumurtalı mayonezi yeme demiştide ondan sordum
MelikeD Valla benim de ikinci hamileliğim ilkinde acayip dikkat ettim ama bunda canım ne istese abartmadan yiyorum 🤭
Busraucgann_ Pamuk çok doğru diyosun sakınan göze çöp bayar diyolar bazen cok doğru işte ilk olunca heralde insan tedirgin oluyor