1prensesannesi__ Caglali gercekten bu insanlara hicbir hak helal degil. Sırf bu yuzden o karar stres yasadim defalarca test yaptim kan verdim ama esjme hicbirini söylemedim ve eğer gercekten hamile olursam bile kanda kesinlesmeden soylemicem 😣
elfy1 Caglali canım benimde testim böyle cıktı sonra tekrar test yaptım negatif yani hele artmed test her zaman pozitif veriyor siteye gelince evet mesela adet günü kan vermiş beta 0.100 yükselir bekleyin yazıyor geç döllenme bile olsa 0.100 cıkmaz ilişkiye girmiş daha bir hafta olmuş kasık ağrım var diyor imkanı yok ilk gebelik belirtisi adet geçikmesidir ve adet gününden iki üç gün önce başlayan kasık ağrısıdır kanda 1000 üzerinde değer olmadan belirti yaşanmaz. Ve su sitede en komik ve akıl almaz yorum sudur kanda negatif ama idrarda pozitif cıktı benim ilk idrarda öğrendim biyoloji derside yok araştırmada yok heralde kanda olmayan hiç ama hiç bir şey idrara geçemez bu asla ve asla mümkün olamaz kanda beta yoksa idrarda olmaz böbrekten süzülürken kanda ki beta idrara karışarak dışarıya atılır işte bu sekilde kanda artan beta idrara bulaşır. İlişkiye girmiş daha yumurtayla sperm karşılaşmamış midem bulanıyor yazan var altına belirti bendede oldu diyen var umut vermek çok tehlikeli psikolojik insanlar yıkılıyor
Bllackrosie Caglali benim testim bundan da silik çıkmıştı adetime 3 gün kala yapmıştım. Adet günümde gittiğimde kandada çıktı. Geç döllenme olduğu için silik çıkabiliyor. Senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim tez zamanda mutluluğu tattırsın inşallah ❤️
Rapunzel-25 Üzülme canım bende de öyle olmuştu silik çizgi çıkmıştı kosarak gittim bide özele hemen çıksın akşama sürpriz yaparım diye sonuca çok üzülmüştüm Allah en kısa zamanda evlat nasip etsin ♥️
_Kubraaa_ Bende kan testi verdiğimde hamile olmadığım çıkmıştı. Negatif yani. Aradan 4,5 gün geçtikten sonra geçikmem nedeniyle tekrar kan testi vermiştim ve pozitif . Geç oluşmuş, sizdede böyle olabilir. Biraz bekleyin
teacherozlem Caglali hem kanda pozitif görseniz bile kalp atışı duymadan sevinmemek gerek benim 7 testim bariz pozitif çıktı meğer kimyasal gebelikmiş
Yavru-kus teacherozlem belirtisi nasıl oldu acaba benim idrar testinde çıktı adet günüm 1 gün geçince kan verdim 2.51 çıktı akşamına da adet oldum ama çok yoğun ve pıhtılı gelmişti sizde nasıl oldu
teacherozlem Yavru-kus benim tıpkı hamileymiş gibi koku hassasiyeti oldu adet gecikti evde test yaptım çıktı kanda 47 çıktı sonra kadın doğuma gittim ve o direk dedi sağlıksız bir gebelik karnımdan bakmadan kandaki değeri düşük buldu ya kimyasal ya da dış gebelik iki günde bir aynı saatte aynı yerde kan ger zaten düşüşe geçer dedi dediği gibi oldu ve bir hafta sonra kanamam oldu kimyasal gebelikmiş sonra değer sıfırlandı mı diye kan verdim