Berram Kızlar regl günüm cumartesi bugün test yaptım erken gebelk testim negatif normal gebelik testimde. Tamamen umudumu kaybetmeli miyim? Böyle negatif olan daha sonra regl olmayıp hamile olan var mı?
Pnrbtr Berram benim 6 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı. Adetim 3 gün geçince yaptığımda pozitif çıktı.
Busrameryem Berram ben de 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Cumartesi adet olacağım normalde ben de. Aynı durumdayız😏
Elifkorul Bende adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetim 4gün gecikince normal gebelik testinde pozitif çıktı.
Ggggggggggg Elifkorul Elifkorul ay inşallah bizim de öyle olur bende beş gün kala yaptım negatif çıktı şimdi iki gün var tekrar alıp yapmamak için çok zor duruyorjm
Selindikci35 Canim ben hatta reglime 5 gun kala kan vermistim orda bile negatif cikmisti ama gec dollenme olmus..reglim 5 gun gecince tekrar kan verdigimde 4 haftalik hamile oldugum ortaya cikmisti..Umarim hamilesindir🤗
Berram Sarem sadece az akıntım var . Lavobya gidncr 2 gn önce yogun akıntı oldu. Şeffaf ve beyazımsı Bel ağrm var arada kasıgıma agrı giriyor ama regl ağrısımı gebelik mi bilmiyorum.
FatmanurCo Bende adetime 1 gün kala normal test taptım negatif çıktı şimdi 2 gün geçti ama daha yapmadım bekleyeceğim biraz daha
Mahbuss Ggggggggggg erken olmuşsun canım daha 2 gün vardı demi ikimizin ki aynıydı bende dün test yaptım negatif çıktı bende de yok sanırım