Edaa01 Bugün en gec yarın adet olmam gerekiyo bakalım heyecanlıyım Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin Dayanamayıp erken test yapmıştım bi kac gün önce negatif son güne kadar ümit var🤲🏻
Prmas61 Edaa01 ben de aynı bat 8-9 ama 3 gündür az az kanamam var adet olacağım Zaman ayaklarım çok ağırır suan da öyleyim kaset yaptım bugun negatif çıktı nedir anlamadım
1prensesannesi__ Edaa01 ay benimde oyle en gec yarin olmam lazım qdet agrilarim yavastan geliyo simdilik bisey yok bakalim ne olcak 😃
gula_09 Edaa01 ben de 10u dün biraz kahvemsi akıntı oldu bu gün de biraz hafifce kasıklarımda ağrı var test de yaptım negativ bilemiyorum adetmk oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı
1prensesannesi__ gula_09 bende de oldu ama pazartesi gunu aksam oldu carsamba kan verdim 0 cikti bugun test yaptim gölge cikti ama renk yok dencek kadar az isikta oynatinca gorunuyo insaAllah yükseliyodur sende de yerlesme kanamasj olabilir
gula_09 1prensesannesi__ negativi görünce attım testi hiç işıkla falan bakmadım keşke baksaydım belki bi şeylet vardır, artıq dayanımıycam sabah adet olmasam kan vericem Allah hepimizin kucağını doldursun
1prensesannesi__ gula_09 amin insAllah bende cok istiyorum 2 aydır deniyoruz insAllah bu ay tutmus olur insAllah pozitif goruruz bi test yaptim asiri silik bi cizgi cikti yarin adet gunum kaset test yapmayi dusunuyorum bakalim nolcak
Aysll33 Edaa01 benm 10 agsts ben ayın 5.de test yaptm şükür pozitif siz nasıl duruyons test yapmadan 🙈🙈
Edaa01 Aysll33 Canım duramadım işte bende yaptım erken ama negatif gösterdi yinede umidimi kaybetmedim belkide gec döllenme olabilir diye yarın adet günüm bakalım bekliyorum
gula_09 1prensesannesi__ bana da söylersiniz inşaAllah güzel haberler alırız, bu aralar kayınvalidem ve eltimle sorunlarım var güzel haber almaya o kadar ihtiyacım var ki
Aysll33 Edaa01 3 düşük yaptım ben henüz yaşayan çocuğum yok inşallah hayırlısıyla kucağına alirm Rabbim isteyen herkese nasip etsin
1prensesannesi__ gula_09 oncelikle Allah yarimcjn olsun sonucumu tabikide yazarım bide bi kardes tavsiyesi qyni evi paylasmiyosaniz hic kimseyle munakasaya girmeyin gunun sonunda herkes kendi evine dagiliyo hakli bile olsam sessiz kaldiklarimin ekmegini cok yedim ben 🥰