alparslangur Gamzeaksam evet tabiki normal daha mantıklı eğer olursa bende istiyorum ama korkuyorum da🥹
Passions Son 56dayız artık günler hemen geçsin istiyorumm bel sırt ağrısı ve hareketleri serleştii😩 ilk doğumum önceliğim normal ama iki doğum şeklinden de korkuyorum😂😂
EbrKzlky Beyza55- kısa süreli ağrı acı karışımı birşey yapıyor ama tam ifade edemiyorım o hissi sonra geçiyor hemen 🙈
Arslannesi Gamzeaksam son 91 ⏳ ALLAH nasip ederse ilki normaldi Buda normal olsun istiyorum sağlıkla ve kolaylıkla doguralim inşaALLAH hepimiz 🤲
Gamzeaksam Arslannesi amin canım inşallah Allah kolaylık versin hepimize de çok heyecanlıyım ben bi yandan da endişeliyim nasıl dogurcam, nasıl bakicam çocuğuma diye düşünüyorum 🙈😍🥰 ilk hamileligim 🐣🐣
EbrKzlky Beyza55- benimde geçenlerde 2 gün oldu büyüme atağı falan oluyor herhalde ama sonra geçti normale döndü.. merak etme hamilelikte herşey mübah 😂
Gamzeaksam ayseaaksoy ayy aynen bende de bazen öyle oluyor ama yürüyüş yapmak lazım eğer ki normal düşünüyorsanız egzersiz falan yapın tabiki riskli gebelik değilse doktorunuz onerdiyse yani 🫠
ayseaaksoy Gamzeaksam 1 hafta öncesinde erken doğum riskim vardı bu sebeple yürüyüş çok oturmak yasak yatabildiğimce yatmaya çalışıyorum 🥹
Arslannesi Gamzeaksam inan ki ALLAH yardim ediyor nasıl büyüyor anlamıyorsun bile ALLAH kolaylık versin hepimize hic korkma doğum da çok zor bisey değil korkacak bisey yok sakin ol yeter inşaALLAH ☺🤲
Gamze4127 Gamzeaksam bu haftaya kadar normal düşüncem vardı bu haftadan sonra sezeryanı göze aldım 34+5 deyim ara ara sancı öyle bi geliyor ki bunun kaç katını saatlerce çekemeyebilirim🥺
Arslannesi Gamze4127 26 saat çekmiştim acilmam olmadi doktor müdahale etti ondan sonra 3 saat içinde doğurdum ne yaptı hic bilmiyorum canım yandı sadece onu hatırlıyorum