Esra_Omer_21 K123k bence imkansiz gibi birsey dün yumurtlama bugun adet gunu bi gunde hic bisey belli olmaz ki eğer onceden yumurtlama olmus ise ve tutmuşsa tabiki cikar ama diger turlu zor gibi
K123k ange99 normalde bugün adet olmam lazımdi doktora adetten 1 gün önce yumurtladim dedim oda gebelik testi istedi ben sadece adete 1 gün kala yumurtlanirmi die sormustum oda kan istedi
K123k Esra_Omer_21 bilmiyorum açıkçası ben başka sonuç için gitmiştim doktora oda gebelik testi istedi dünde biraz araştırma yaptım adetten 4 gün önce yumurtlama yaşamiz bir bayan üstüne adet olmuş meğersem hamileymiş üstüne görmüş
K123k 1prensesannesi__ e nabizda düşmüyor kan sonucum bende doktora gittim gebelik yok dedi adete 1 gün kala yumurtlama olurmu dedim tabiki olabilir dedi yani gebe değilim ama sonucum kaç hiç bilmiyorum adet olmam lazımdı bugün normalde ovulasyon test sonucum
1prensesannesi__ K123k googleye hastane adini yaz laboratuvar sonucu yaz hastanenin sitesine gir sana verilen barkod da protokol numarasi var onu ve tc bide dogum tarihin ile ogrenebilirsin
bebegimhayalim K123k ben regl gunu test yaptım çok silik cizgi çıktı hastaneye gittim 27.27 ile öğrendim ve geç dollenme dedi doktor yaklaşık 1 buçuk hafta kadar yani geç yumurtlamisim bende
K123k bebegimhayalim ben bugün verdim kan ama gebelik yok çıktı bakalım nasip ya tutacak mı adet olcak miyim hci bilmiyorum
bebegimhayalim bebegimhayalim hayırlısı olur inşallah ben hiç belirti yaşamadım ama gun aşırı iliski yaşadık ve yumurtlama için doktorum Bi ilaç vermişti onu 1 ay kullandım sadece ve pcos um
drya_slmz Yumurtlama evet olabilir ama genelde adet olucağınız günden 14 gün geriye gittiğinizde en yüksek o zaman oluyo
K123k drya_slmz adet olmayı beklerken meğersem yumurtalama oluyormuş doktorda olabilir böyle şeyler dedi anlamadım vallaha
1prensesannesi__ K123k yani adet gunun uzamış mı oldu firsati degerlendir bari gec dollenme boyle biseydir belkide 😃
K123k 1prensesannesi__ sabahtan beri deniyorum ama asla çıkmıyor Ankara Etimesgut şehit Sait Ertürk hastanesi yazıyorum ama link çıkmıyor sonuç icin