goktugalpmom Kizlar aranizda rahim filmi hsgcekilip kalp sekli rahim denilen varmi bir sorun degildir insallah tuplerim acik fakat kalp seklinde rahmim var
Tessd goktugalpmom Benim rahmim yarım. 12+4 günlük hamileyim çok şükür ona rağmen kanamam bile olmadı. Doktorlar bile ilk öğrendiğimde senin çocuğun olmaz olsa bile düşük yaparsın demişti. Her yazılan her söylenen sizde olacak diye bir şey yok. Ben yaptım okuyup kendinize hayatı zehir etmeyin.
Gonuel49 goktugalpmom canım benimkide kalp şeklindeymiş hamileliğimin başında fark edildi. Ama sorun teşkil edecek kadar bozuk değilmiş yani tamamen kalp şeklinde değilmiş. Normal doğuma da engel değil bu yüzden dedi doktorum. Yani şekli önemli derecesi önemli. Tamamen kalp şeklindeyse yani perde gibi kapatıyorsa orta kısmı o zaman sıkıntı.
Hatice333 goktugalpmom benimde rahmim hafif kalp şeklinde canım ama şuan hamileyim hamileliğe engel değil ama düşük olabiliyor
Safiye2 goktugalpmom bana da kalp şeklinde dendi ama sonrasında profesöre gittim kalp şeklinde değil sadece perde var dedi Aralık ayında histeroskopi oldum rahimden perde alındı çok şükür şuanda 17 haftalık olduk ama bundan önce 2 kayıp 1 kimyasal gebelik yaşadım ameliyat olmadan önce
Pinark92 benim rahmim kalp şeklinde ama rahim filmi çektirmedim hamileyim 11 haftalık 7+1 de ultrasonda görüp söylemişti dr önlem için progestan vermişti. erken doğum olailir de olmayabilir de dedi birlikte ilerlicez dedi şuan için bir sorunum yok şükür ama
goktugalpmom Pinark92 merhaba sızle baya önce konusmuatık şuan bende 11 haftalık gebeyım bir sorun olmadı demı kalp seklınde rahım
goktugalpmom Tessd bende inanin cok korkuyorum hamile kalmaktan bile tuplerim açık cok şükür ama iste üzüldüm bu duruma da icimi rahatlattinzi
Dilekylmaz Tessd ben de yarım rahimliyim ilk öğrendiğimde zor olur dediler hala hamile kalamadım kalamamaktan korkuyorum siz doğal yolla mı kaldınız
goktugalpmom Gonuel49 insallah bana da nasip eder Rabbim yeni hsg den ciktim bende dua edin lutfen banada
Tessd goktugalpmom Anlıyorum ama ileriye dönük düşünüp kendinizi sıkmayın. Aşama aşama gidin . Ben hep önce hamile kalabileyim de sonrasını sonra düşünürüm derdim. Bir buçuk yıl uğraştıktan sonra hamile kaldım sonra şu ilk 12 hafta hep riskli derler bir geçsin diye bekledim. Artık hedefim 28. Haftayı görmek erken doğsa bile yaşamasına dair ihtimal çok yüksek. O yüzden şimdiden olmayan şeyleri düşünmeyin sırayla ve zamanla 🌸
Gonuel49 goktugalpmom inşallah canım bütüm hamileliğim boyunca bebek isteyen herkese dua ettim bol bol. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte sanada nasip etsin 🤲💖
Safiye2 goktugalpmom onunla ilgili bişey demedi ama diğer 2 kayipta rahimde perde olduğu için kalp atışı durmuştu sebep bu dedi doktorum