Bence ovülasyon testi denemeyin daha çok stres yapıyor düzenli olarak 2 güne bir ilişki yaşamaya çalışın ve hazzınıza odaklanın sadece eğer ikinizde de bir problem yoksa sqğlıklıysanız o en doğru vakitte gelecektir:)
Testler biraz stres yapıyor sanırım ben takip falan yapmıyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o sman gelsın dediğim ay oldu ama yine de şansı artırmak için 2 günde bir ilişkiye girdik ya da bazen 3 bazen 2 güm üst üste (tabi yumurtlamanın yakın olduğunu bildiğim yani vücut olarak anlayabiliyoruz o günlerde 2 güne 1 çünkü sık olması da iyi değil ) ama öyle nasip oldu çok şükür
Rabbim dilerse oluyor stres yapmamak en güzeli ve kolaylaştırıyor süreci
Hamileyim ama sıkıntılar var doktorun biri iyi diyor biri kürtaj bebek gelişmemiş ölmüş belkı diyorum nasip olmayacaksa hamile oluyorsun yine olmuyor ve hamilelik öyle bir mucize ki yapabileceğimiz bir şey yok çok da ,bize geleceklerse çift korunuyor yine oluyor hamilelikte yapılmaması gerken ne varsa yapıyor sigara alkol ağır kaldırıyor yine bebek doğuyor
Rqbbim hamile kalmak isteyenleri müjdelesin bu haberle ben gibi olanlara da sqğlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin