elfy1 Aysll33 bana 3 aydır yanlış gösteriyor ya aşırı üzülüyorum gerci hala regl olmadım ben yarın comfort marka test var onu yapcam inşallah pozitif görürüm
1prensesannesi__ Ace01 hayir adet olmadim hala hiçbir belirtim de yok sadece goguslerim taş oldu resmen baska bi belirtim yok kendi hesabima gore bugun olmam lazim ama flo indirdim 3 aylik adetimi girdim yarin gosteriyo o da bakalım ne zaman olcak
Ace01 1prensesannesi__ hayırlısı olsun bende yarın sabah yine kaset teste devam .. olmadığını biliyorum ama …
1prensesannesi__ Ace01 ben hala olmadım ama belimde ağrıda var böbreğim agriyo gibi bi ama kasık agrım falan yok
1prensesannesi__ Duruuu1 nasip öyleymiş bos yere gecikmekten iyidir ben adet olmadım daha ama gebe değilsem biran önce olsam bari bende
Duruuu1 Ace01 benimde öyle aşırı umutlanmıştım ama çaktırmamaya çalışıyordum ne diyeyim ki hayırlısı böyleymiş şimdi bu ay arkadaşlarımın garip denemelerine maruz kalacam gibi…
Duruuu1 Ace01 evet adet tarihimiz aynı oldu belirtileri birlikte yine takip ederiz bu sefer güzel haberi umarım veririz 🙏
Duruuu1 1prensesannesi__ inşallah tek içimin rahat yani adet oldum ya kafam daha allak bullak değil net oldu
1prensesannesi__ Duruuu1 heh iste benim mesele de o hamile degilsem adet olsamda rahatlasam 😂 hamileysem de cok net cizgilerle ögrensem