Annee026 babymomyy bende 3. Günüm de yapmıştım test hayırlı olsun bence var rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😊
Ezel16 babymomyy Yaaa 🥺🥺🥺 Nasıl oluyor test pozitif gösteriyor 🥺🥺🥺 Rabbim hayırlısını nasip etsin canım üzüldüm 🤲🏻🥺
1prensesannesi__ babymomyy yaa bu testlerde yanlislik oluyomuydu bende gecenlerde bebetime yaptim negatif cikti guvenilir degilmis demek
babymomyy Sadeceanne2 hayırlısı buymuş zaten röntgen çekmiştim bu ay o yüzden endişeliydim sağolun desteğiniz için 🧡
babymomyy Ezel16 anlamadım ki bende ilk yaptığımda silik çıktı sabah yaptım yine silik kan verdim negatif çok şaşkınım. Olsun Allahtan hayırlısını istedim özellikle kan verirken demek hayırlı buymuş 🧡
babymomyy 1prensesannesi__ evet bende güvenilir sanıyordum maalesef değilmiş artımed kullandım bir kere onda daha belirgindi yine kanda Çıkmadı mesela
1prensesannesi__ babymomyy yaa daha bunlarada guvenmiceksek bu yolda kollarimiz delik deşik olcak o zaman bu üreticiler neden dikkat etmezler ki
Ok_Ailesi babymomyy asla o kaset testte güvenmiyorum farklı tarihlerde 3 defa yaptım her defasında kan verdim negatif eğer şüpheleniyorsanız erken gebelik testi yapın derim ben bi nebze de olsa umutlanıyor insan çift çizgi görünce 😔