OnlyBaby Canım aşılamada çatlama iğnesi vuruluyormu? Bu testi yapınca iğne dahil kaçıncı günündü, bende günümü bekliyorumda test yapmak için 1 eylülde oldum.. bu arada hayırlı olsun pozitif çıkıyor :)
zey35 OnlyBaby vuruluyor kuzum . İğnenin 12. Aşılamanın 11.Günüydü test yaptığımda ilk aşılamamda iğnenin etkisi ile bile pozitif görmemiştim şaşırdım baya bu testime :) normalde yarın kan vermem lazım ama bugün gittim verdim umarım kanda da pozitif çıkar testteki iğne etkisi değildir 🥹😊
zey35 Birhayalimvr kuzum ben üniversite hastanesinde özel hoca muayenesine gittim . Genelde kadında yumurtlama proplemi varsa ilk olarak aşılama öneriolar 1 hafta 10 gün karında iğne vuruosun yumurta büyüsün die istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vurulup sonrasında aşılamaya çağırıolar
OnlyBaby zey35 inşallah canım benim sonucu haber ver olurmu bekliyorum inşallah gönlüne göre versin Allah 😍🥰 benim 1 eylülü saymazsak bugün 9. Gün oluyor heralde daha çok erken o yüzden beklemedeyim🤩
PinkyJelly Kızlar 14.güne kadar sabırla bekleyin, ben daha önce aşılamalarımda 14e kadar silik çizgi gördüm beta düşmüyor çatlatma iğnesinin etkisi devam edebiliyor, üzülmemek için biraz sabretmek lazım
K-1997 PinkyJelly iğneden sonra mı yoksa ilişkiden sonra mı 14 gün hesapladınız bide hangi testle yaptınız kaset mi erken mi