zey35 melek-anne teşekkür ederim kuzum . Evet Çatlatma iğnesi oluyor o yüzden pztesi günü kan verme günüm o güne kadar sabahları tekrarlayıp testi takip edicem 😘😘
zey35 melek-anne amiin kuzum inşallah isteyen herkesi tez vakitte kavuştursun yavrucağına 💕 ben ilk aşılamamda iğnenin etkisiyle bile pozitif görmemiştim testlerimi o yüzden hala şaşkınım 🙈
melek-anne zey35 içimden bir ses kanda da pozitif göreceksiniz diyor 🥰🤲🏻 inşallah öyle olur, Allahım tüm isteyen annelere nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
zey35 melek-anne umarım çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için 😍❤️ amiinnn allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
zey35 Gul2769__ awox marka erken gebelik testi ile de denedim çok silik ikinci çizgi gene çıktı canım
zey35 Mehmetabay0990 hayır daha vermedim doktorum pazartesi gel dedi ama dayanamıcam bugün özele gidip vericem sanırım
Mehmetabay0990 zey35 bu son testinde zde tekrar atarmısınız benimde testim sizin gibi çıktı değerim 37 çıktı
zey35 Mehmetabay0990 tabi en son dün sabah erken gebelik yaptım böyle çıktı. Kan vermeye korkuyorum iğne etkisi ise die çnkü aşılama yapılmıştı bana
Birhayalimvr zey35 canim pozitif gibi duruyor bende asimalama yapmak istiyorum ozelde mi devlette mi yaptin canim bide asilama hangi sorun varsa yapiliyor klomen ilk denemem basarisiz oldu direk asilamaya geceyim diyorum ama pek bilgimde yok
zey35 Birhayalimvr kuzum ben üniversite hastanesinde özel hoca muayenesine gittim . Genelde kadında yumurtlama proplemi varsa ilk olarak aşılama öneriolar 1 hafta 10 gün karında iğne vuruosun yumurta büyüsün die istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vurulup sonrasında aşılamaya çağırıolar