Merveylmz1 Hanımlar kaç hafdadasınız. Ben 39+6 oldum bizim kızda henüz ses yok pazartesi ye kadar gün verdi doktor doğmassa sezeryan olucam 💕
kalal_zhra Merveylmz1 bende aynı durumdayım kiloda önde dedi 3700 39+5 , Çarşamba gününe sezeryan günğ aldık. Normal istiyordum ben 😕
yeninesilanne-99 Merveylmz1 Aynı haftadayız, benim doktorum hemen sezeryan tavsiye etmedi, salı günü konrtole çağırdı eğer suyumda azalma varsa suni sancı verecek, eğer suyum yeterliyse cuma günü yatış yapıp suni sancıyla doğumu başlatacak
Merveylmz1 Hanifeay hepsini denedim yani zaten hurma yiye yiye bir hal oldum gerçekten nasip de yoksa olmuyor demekki
Merveylmz1 Hanifeay pazartesiye gün verdi doktor sezeryana 2 güne doğdu doğdu . Kilosu var 2 hafta daha durmaz 😂
Hanifeay Merveylmz1 😂😂son çare korunmasız ilişki dene sürekli yatakta secde pozisyonu al poponu bir ileri bir geri yap bir yerde okudum hiçbiri işe yaramadı bu yaradı dedi bacım kestirtme kendini diren 42 ye kadar 😂
Hanifeay Merveylmz1 buradan osmaniyeli depremzede var bir tane daha dün duydum kendisinden 7 kilo ile doğurmuş yıllar önce çocuğunun birini balık gibi kaymış bu yüzden yunus Emre koymuş adını inanamadım ama şimdiki doktorlar cesaret edemiyor artık bizim doğamızda var doğurmak rabbime sığın dua imkansız diye hiçbir şey yok bu hayatta