-Mercimek-4 Alparslanveannesi27 Kaç kilo bebeğiniz bende aynı durumdayım ama küveze girmez demedi giredebilir girmeyedebilir dedi kilosu iyi ama dedi
-Mercimek-4 Alparslanveannesi27 Sizin daha gelişkin maşallah benim 2480 bugün 34 e girdik 2 gün önce gittiğimde başı çok aşağıda dedi Gelmek isterse bekletmem kilosu iyi dedi ama 1 hafta görmek isteyebilir küvöz istemeyedebilir dedi inşallah istemez sağlıkal gelsinler zamanında böyle olup haftasını dolduran tanıdıklarımmvar ama 34 de başı çok aşağıda olup
Sevdeninsaresi -Mercimek-4 benimkinde başı aşağıda 35. Haftaya girdik bugün 2650 gram 46 cm dedi doktor.
Alparslanveannesi27 -Mercimek-4 bende 2 hafta dayanırlar ben hiç iş yapmıcam devamlı yatıcam ki hiç değilse 1 2 hafta içerde dursun
Sevdeninsaresi Skarakas bir anda geçecek hiç merak etmeyin keyfinize bakın.benik 42 gün kaldı l.bebis doğdu,butonu açıldı bende inanılmaz ama kendimi 37 haftada doğurcam diye kayıtladim 35.haftaya girdim)😁😅abileri 37 de dogduda
-Mercimek-4 Sevdeninsaresi Ne zaman başı aşağıda dedi yeni mi söyledi bunu 35 iyi 1 hafta daha dayansa yeter allahın izniyle size hirşey dedi mi küvöz falan
Zehra_drn Uygulamaya göre son 19 ama paşamin gönlü ne zaman gelmek ister orasını bilmiyorum😄 son günler geçmek bilmiyor🙈
-Mercimek-4 Alparslanveannesi27 Ben hiçbirşey yapmıyorum hep yatıyorum annem bakıyor birtek tuvalete mutfağa izin verdi doktor 36 yı görelim dedi inşallah sağlıkla kolaylıkla hayırlı zamanda gelsinler
Aysemahmutt -Mercimek-4 28 Haftadan beri baş aşağıydi erken doğumdan korkuyorduk 38+1 oldum salı sezeryan olacağım korkmayın gönlünüzü ferah tuttun
Sevdeninsaresi -Mercimek-4 bugün dedi 2650 gram herşey güzel dedi keyfi beklencek bende diğer evlatlarını 37 de doğum yaptığım için 2 hafta daha dayanır