• Gebelik
  • Şafaklar Kaç Kızlar? 😌

Uygulamaya göre 105 biraz zamanımız var daha bizim tüm bebekler sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah 🤲🙏

ozzlemk Allah bir avazda doğum nasip etsin canım 🌸🩷 29 ama bir hafta on güne doğumum var hafta içi gün alacagim zorunlu sezaryenim serklajliyim üstelik çok heyecanlıyım Allah bu süreçlerden geçen her gebeye yardımci olsun 🌸🩷

ozzlemk Son 20 🌸 Normal doğum olacak bekliyoruz 👼🏻

152 gün daha çok var ama gün geçtikçe heyecanım daha da artıyor Oğluşuma sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin Rabbim 💙🥰 cümlemize 🙏🏻

ozzlemk evet uçsunda biran önce bebişlerimizi sağsalim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏

Son 6 gün eşimin doğum gününde sezaryan olacağım.Bebegimden güzel hediye olamazdı eşime 🥰

Alparslanveannesi27
Sizin daha gelişkin maşallah benim 2480 bugün 34 e girdik 2 gün önce gittiğimde başı çok aşağıda dedi
Gelmek isterse bekletmem kilosu iyi dedi ama 1 hafta görmek isteyebilir küvöz istemeyedebilir dedi inşallah istemez sağlıkal gelsinler zamanında böyle olup haftasını dolduran tanıdıklarımmvar ama 34 de başı çok aşağıda olup

Skarakas bir anda geçecek hiç merak etmeyin keyfinize bakın.benik 42 gün kaldı l.bebis doğdu,butonu açıldı bende inanılmaz ama kendimi 37 haftada doğurcam diye kayıtladim 35.haftaya girdim)😁😅abileri 37 de dogduda