Asel-2023 TKumsall 32 yi tamamlican yarin bilmiyorum böyle nasıl olur sancılarım baya hafifledi arada kramp sertleşme oluyor ama düzensiz pazartesi tekrar bebeğin kilosuna felan bakılacak
melekmommm Helinucmz canım bana bişey demedi 34+1 de 2650 di pazartesi tekrar gidicem bakalım kaç kilo
Thalassamom Ben bugün 34+0 da kontrole gittim. Bebeğim 2500 kilosu iyi çok şükür. Acilmam herhangi bir sıkıntım yok ama kasik ağrılarım çok oluyor. Doktorum normal dedi ama yine de korkuyorum erken doguracakmışım gibi geliyor.
Ayselll5 Badesmmom 33+5 olduk.. Kilosu 2.800 gr olmuş..Bugün gittim nst de sancı çıktı malesef ve ben bunu hissetmedim mide yanmalarımla uğraşmaktan🤦♀️ciğer geliştirici iğne yapıldı.. Erken doğacak gibi kızım
Zeynep_Sedat Badesmmom dün gittim 34+1 de 2 kilo olmuş bebeğim ama bende kan değeri yüksek çıktı oda sıkıntı dedi hematoloji den randevu aldım ona gideceğim inşallah birşey çıkmaz
aleyyy8 Bende tam 32 haftada gitmiştim boyu 33 cm kilosuda 2280 çıkmıştı kilosu haftası önden gidiyor dedi doktor ama bakalım haftaya tekrar gideceğim şuan 33+4
Ayztsla Badesmmom bende dün gittim 34 haftalığız 2650 gram dedi çok şükür sağlıklı herşey yolunda 2 hafta sonra kontrole gideceğim 🥰👼🏻
Hhbnhbnjvv Badesmmom 34+4 en son 8 agustos gittim 1500 olmalıydı 1300 cikti. Umarim duzelmiştir gelişimi iyi çok şükür🤲🏻 18 eylülde gidicem🤲🏻