eloysa Badesmmom en son geçtiğimiz hafta gittim doktora bugün 33+5iz. Geçen hafta 1812 gramdı yarın tekrar kontrolüm var bakalım kaç kilo aldı :)
DuyguKays Badesmmom tam 34 de gittiğimde 2600 gr 48 cmdi maşallah hareketleri de gayet güzel hissediyorum siz nasılsınız :)
Gamze4127 Badesmmom en son 30. Haftada gittim 2100 idi şuan 34+3 deyim haftaya gideceğm inşallah, bende 6 kilo aldım şuana kadar
Badesmmom DuyguKays bende 30 haftalikken gitmiştim en son 1600 gr di ama benim halim perişan artık bayya zorlanıyorum
Asel-2023 TKumsall sancı var açılma yok ama hap ve serum tamamını kesmedi 😓 sürekli yatıyorum ins 35 i bulurum Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularımızı
Seraappp merveliyyy hayır geri değil bende 34 +1 de gittim 2180 di doktorum gayet güzel dedi haftasına uygun dedi en üst sınıra bakmamak gerekiyormuş banada az gelmişti kilosu
TKumsall Asel-2023 aynı şekilde benimde ilaç serum verip duruyorlar 34+4 üm su an sende durum ne inşallah sağlıkla gelsinler
Agg0207 Badesmmom 31 haftada gitmiştim 1548 grdi. Şimdi 32+5 teyim ekimin 16-20 arası bı tarihte olacak tam günü belli değil daha bende merak ediyorum artık sık sık tuvalete gidiyorum çok zor bide kızım var 4 buçuk yaşında insan dinlenemiyor
merveliyyy Seraappp yaa banada az geldi hatta biraz üzüldüm Burda aynı haftada 2500 2400 planları görünce zayıf mı diye
Helinucmz Bende tam 34+0 da gittim kilosu 2550 idi doktor dedi vitamin kullanma bebeğin ayına göre fazla kilolu doğumda zorlanırsın dedi şuan 34+3 deyim
melekmommm Helinucmz canım bana bişey demedi 34+1 de 2650 di pazartesi tekrar gidicem bakalım kaç kilo
Asel-2023 TKumsall 32 yi tamamlican yarin bilmiyorum böyle nasıl olur sancılarım baya hafifledi arada kramp sertleşme oluyor ama düzensiz pazartesi tekrar bebeğin kilosuna felan bakılacak