Cyln00 Kızlaaaar mide yanmasından günlerim maf oldu Bugün kontrolde doktora ilaç yazdırdım oda artık satışı olmayan ilaç yazmış Süt falan 5 dk anca işe yarıyor mide yanmasına bi çözüm söyler misiniz çok fenaaaa 😶
crazymommy Cyln00 Sade soda sabah aç bitane kafaya dikme :) her yandığında bir yudum iç içtiğin anda kesiyor ben gece de başıma koyuyorum. Süt falan hiç işe yaramıyor onun yanında
Fdmeeren Ben 37 haftalik hamileyim basindan beri 9 aydir mide yanmasi cekiyorum kesen bisey yok ama gaviscon surup yazdirabilirsin saglik ocaginda rahatlatiyor en azindan gecmis olsun canim bu arada 😊
Cyln00 Dilekonurr berbat berbat bir kutu süt bitiriyorum günde toplasan yarım saat rahatım sonra yine aynı
Cyln00 Gozdeselim06 işte ilaç şurup ismi hiç bilmiyodum doktora yazdırdım yanlış yazmış oda dediğiniz şurubu alıp denicem
crazymommy Cyln00 Ben 6. haftamdan beri çekiyorum o yanmayı hemde öyle böyle değil. Doktorun verdiği şurup iyi geliyor ama o da midemi bulandırıyordu çok fena. Sodayı keşfetmemle yanmalarıma çözüm bulmuş oldum 1 lokma kuru ekmek ve soda. 26 haftalığız artarak devam eden bir olay o 🥲🥲
crazymommy Cyln00 Gaviscon, Renny, Pronat bu üçü de aynı her doktor farklı birini yazıyor. Ama tatları da aynı şekerli ve çok mide bulandırıcı bence
crazymommy Seda93 Gerçek maden suları asitli içecekler değil aslında. Bazik içerikler PH değerine bakarsanız ordan anlarsınız ☺️ Mesela beypazarı PH değeri 7 baya bazik yani. Mide yanmasının da nedeni midenin asidik olması. Maden suyu onu dengeliyor. Ama hepsi değil içeriği iyi olanlar.
Cyln00 kelebekucusu crazymommy Şimdi baktım e nabıza gavisconmuş yazdığı bugün girdim bi kaç tane eczaneye artık bu ilaç satılmıyor dediler vermediler
kelebekucusu Cyln00 muhtemelen yazilan gaviscon double action e nabizda recetelerinizdwn gorebilirsiniz suan bulunmuyor eczanelerde. Bana da doktorum onu yazıyor ama ikidir galviks kullaniyorum ya da normal gaviscon olani aliyorum
esra_sak61 Süt daha çok azdirir caviskon kullan bende mide yanmasından oluyorum gaviskon anında kesiyo hiç bişey yoksa karbonatlı su ama en etkli gaviskon
crazymommy Cyln00 Renny şurup ya da Pronat şurup alabilirsin canım içeriği aynı doktorlarda üçünü de yazıyor
crazymommy Cyln00 Doktor kontrolün yoksa aile hekimine git o yazsın ben geçen yazdırdım 3 kutu yazmış 39 lira. Kendin alırsan reçetesiz 3 kutu 216 lira