Kızlar çatı muayenesi nde çok canım yandı ve ebe elime kemik geldi zor olur dedi Dr de sezeryan için haftaya randevu verdi başına böyle gelen var mı çok üzüldüm

Ebelerin kontrol yaptığını bilmiyordum. Benim Dr. Um yaptı sadece 37 de.

Ozizol bir yerde okumuştum asla çati darlığı muaneyle ogrenilebilecek birşey değilmiş . Bunu bır doktordan öğrendim. Gerçekten öyle. Doktor da hesabına nasıl geliyorsa öyle yapıyor. Bna da haftaya gün verdi . Kabul etmedim. Sancım olmadan doğum yapmiycam dedim 😁😀salak sanıyorlar yaa

Bilge_11 Bende yarın 38 hafta diyorum ve çatı muanesi olacak korkuyorum sizin nasıl geçmişti

Gozengo doğum sırasında sancıyı çekip sezeryan olursan o daha zor değil mi çatı muanesi ile karar veriliyor belli oluyor diye biliyorum benimde aklım karışık ya yaptırıp yaptırmama konusunda

Beyzaaaaa11 çatı kemiği normalde normal duruyor. Doğum esnasında gevşeyip açılıyor. Bu yüzden evet doğuma kadar belli olmaz. Bir de TR doktorlarına sezeryan kolay geldiği için illaki bir bahane buluyorlar. Bana da bulmuşlardı 3.normal doğumu bekliyorum 🤗

Ozizol eline kemik geldi diye normal doğuramayacaksın diye bir şey yok. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor, yurt dışında da birçok yerde yok. Zaten sezaryan olacaksa bile bebeğin gelmesini bekleyin, sancınızı bekleyin en sağlıklısı bu. Bebek doğmaya hazır olmadan alındığında kolik gibi sorunlar oluşuyor

Beyzaaaaa11
            Ben biraz kastım kendimi ama korktuğum kadar değildi. Çok fazla olumsuz ve abartılı yorum okudum korkuttun kendimi en az ilişkide olduğu kadar acı oluyor. O da 1 dk lık bir süre.

Eskiden çatı muanesi mi vardı,millet tarlada doğuruyodu. Bide bu çıktı. Saçma geliyor.

Aynı siz de olduğu gibi sancılarım oldu nst ye girdim sancım çıktı ben de hissediyorum o sancıları 36 haftalığım iki gün önce çatı muayenesi oldum biraz ağrıdı ama kısa süreli bir şeydi kan geldi 2 gün sürer dedi fakat o gün akşamı kanamam durdu açılmam olduğunu söyledi 2 cm dinlen yat iş yapma dedi ilaç verdi heran gelebilir hazır da ol dedi doktorum

Gozengo Ayy işte benle aynı kafadan biri🤭 insanlar da hemen inanıcaz sanıyo bizi😂 Ben de sancım olmadan asla ne çatı muayenesi olucam ne de kendimi böyle biseyin içine sürükliycem. Allah’ın izniyle her şey olur🙏

nazzc Bide anlatıp insanları da ürküten senaryolar yazıyorlar ya en çok ona tav oluyorum. Olmayın o zaman veya buraya yazıp kimseyi endişelenmeyin. Benim halamlar da diyor kesinlikle yaptırma çatı muayenesi falan diye. Kuzenim erken doğum yapmıştı bu yüzden.

Merve_vrl burası forum adı üstünde insanlar tabi ki endişelerini yazıp arkadaşlarıyla dertleşmek istiyorlar haliyle . Tav oluyorsanız okumadan geçiniz saygılar.

Ozizol Dertleşmek isteyen özel şekilde dertleşir arkadaşıyla. Burda insanları germeye gerek yok. Belki endişe vermeyen,güzel,iç açıcı şeyler yazılmıştır diye giriyoruz ama bakıyoruz ki bi ton saçmalık. Burası forum olabilir ama insanların iyi şeyler duyup görmeye ihtiyacı var hanımefendi,kötü olan şeyleri zaten herkes zihninde bilir,nasi olacağını düşünür ve ona göre davranır. Önemli olan pozitif düşünceler,önemli olan sen üzgünsün veya canın yandı diye bı başkasının da canının yanacagini düşünerek bunları yazmaman. Yani empati, kapiş🤷