Goksu_argum_1 _mervee ben herşeyi denedim son dakikaya kadr ama benim miniğim yinede inmedi kanala doğum esnasında doktorumla beraber zorlayarak kanala soktuk yani ineceği varsa zaten iniyor bnce
Kilicpnr Balpamuk normal doğum mu yaptınız. Benim de suyum geldi suni sancı çektim 8 saat sonra sezaryen e aldılar
Sezgitas Bebeğim aylardır baş pozisyondaydı ama 40. Haftaya kadar kanala girmedi. 2 gün 10 bin adım atıp aksak gebe yürüyüşü dedikleri bi ayak kaldırımda yürüyüş yaptım, 3. Günün gecesi hızlı biten doğuma girdim
Asfmray Minikperi ayyy benimde ilk doğumumda sancı çekerken doktor gelip sancı geldiğinde muayne edicem demişti ama okadar acılıydı ki acaba o dediğinizimi yaptı yoksa bebeğimi döndürdü anlayamamıştm şuan 2. Doğumum olucak sırf onu yaparlarsa diye ödüm patlıyor 😢 bide doğumda çok bastırdı üstten doktorum ilk doğumun aşırı zordu 2. Öyle olmaz diyor doktor ama görücez inşallah sular seller gibi geçer 😢
Minikperi Asfmray evet muhtemelen indirmiştir bebeği kanala çünkü dediğiniz gibi acılı bir prosedür. Bana da 2. doğum kolay olur diyolar ama öyle şeyler yaşadım ki asla şansa bırakamadım bu yüzden o günden beri para biriktirdim ki özele gidebileyim 😭
Atlassmomm _mervee squat Yürüyüş Merdiven egzersizleri simge duman YouTube kanalından bakıyorum Pilates üzerinde 8 çiziyorum Çömelme hareketleri yapıyorum bu şekilde bende 38 deyim doktorum söyledi bende uyguluyorum
hulyaakgn34- Hanifeay Bu şekilde elleri başa da koya bilirsiniz ben öyle yaptım rahat etmiştim ve normal doğum için en rahat uygun pozisyon bu bebek kanalda iyi ilerliyor doğum hızlı oluyor kala bildiğiniz kadar bu şekilde kalmalısınız doğum zamanında sancılarınız başladıgında sancının geldiğini hissettiğinizde derin nefes alıp vererek bu pozisyonda kalçanızı öne arkada ittirin yanınınzda kim varsa da belinize masaj yaparsa oda sizi rahatlatır rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda kurtarsın
Kilicpnr Balpamuk ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Benim açılmam olmadı doktor müdahale etti eliyle açılma olsun diye. Ona rağmen olmadı. İlk doğumum böylece travma etkisi bıraktı bende ve henüz 13 günlüğüz