gula_09 Sadecemavii evet ya dün biraz lekelenme oldu bu gün amma yoktu hafifce kasıklarımda ağrı var kan testi vermek istiyorum adet olmasam
Yaseminduygulu Eminenur71 benimde belimde ve kasıklarımda ağrım oldu yerleşme ağrısı diyolardı ama geçti iki büklüm yürüyordum canım ben ama hep uzandım kalkmadım
gula_09 Kızlar gerçekten çok kötüyüm, bu gün adet oldum🥺🥺 içimde bi umut vardı belki bu ay tutmuşdur diye yok olmadı, ne yapa bilirim kendimi çok kötü hiss ediyorum😔
1prensesannesi__ gula_09 yapcak bisey yok bende test yaptım negatif cikti sonra kuruma cizgisi belirdi keske adet olsamda boş umutlara girmesem
gula_09 1prensesannesi__ eşim de artık düşünmememi söylüyo, oluruna bırakmalıyım yoksa kafayı yiyicem
1prensesannesi__ gula_09 bende öyle bu uygulamaya rastgele girdim bebek dusununce nasil bi uygula hamile kalirsam kullanabilirmiyim gebelikte hangi detaylari anlatiyo diye girdim kendimi burda buldum 😃 ve ben dusuncelerimi eşim dahil kimseyle paylasmiyorum o yüzden buraya cok yaziyorum galiba şu an esim icin siradan bi gün gibi 😂