gula_09 Kızlar merhaba, bat 10 eylül, bu aralar hiç ağrım olmuyo 1-2 defa hafifce oldu bu gün kahvemsi akıntı gelmiş, sizce yerleşme kanamasl ola bilirmi? adete 2-3 gün kala böyle bi şey yaşayıp hamile olduğunu öyrenen oldumu?
Yaseminduygulu gula_09 umutlandırmak istemem seni ama bende bu dediğin gibi oldu adet olacam geliyo lekem dedim ama sonra gelmedi hamileymişim yerini temizlemiş derler ya eskiler öyle bi tabir var
Sadecemavii gula_09 benimde kahverengi çok hafif gelmişti hatta adet oluyorum sanıp ağrı kesici içmiştim çünkü çok ağır geçiyor .. Meğer yerleşme kanamasıymış. İstiyorsan umarım senin de öyledir. ☺️
Tugcebasak gula_09 bahsettiğiniz gibi yaşadım test yaptım yerleşme kanamasından sonra 5 haftalık olduğunu öğrendim doktordanda
Kdrdlkr0 @“gula_09” bende gebeligime böyle öğrenmiştim 3gun kala leke gelmişti kesinlikle test al veya kan verirsen net bir şekilde çıkar insAllah gebesindir canım cikarsa haber ver☺️
gula_09 Kdrdlkr0 sabah baktım yoktu hiç bi şey adet olmamışım yani leke de yok test yaptım negativ çıktı sabah kan vermek istiyorum
Eminenur71 Yaseminduygulu senin ağrın olmuşmuydu canım benden de leke geldi ama benim ağrımda var bel ve kasığımda
gula_09 Sadecemavii adet sancılarım çok ağır oluyo ilaç falan kullanıyorum ama bu hafta 1-2 defa hafif oldu şimdide hiç bi şey yok anlamadım nedir
Sadecemavii gula_09 benimde adet sancılarım çok ağır geçiyor. Kahverengi lekeyi görünce hatta hemen ilaç içtim ki ağrıdan durabileyim diye 3 gün bişey olmadı kanama falan sonrasında bende dedim ki ağrı kesici yüzünden adetim kesildi herhalde diye düşünmüştüm. Ama hamileymişim meğer.. kanama kesildi ve adet sancısı gbi kasık ağrınız varsa ben bunu yaşadım kan testi verin bence.
Kdrdlkr0 @“gula_09” istersen kan vermek sağlık ocağına bugün versen pazartesi çıkar yine de olumsuz cikinca moralini bozucaksa yine de bekle pazartesiye kadar olmazsan kan verirsin zaten
gula_09 Kdrdlkr0 bekleyim eğer adet olmazsam gidicem Allahım dualarımızı kabuı etsin lütfen bana dua edin
Yaseminduygulu Eminenur71 benimde belimde ve kasıklarımda ağrım oldu yerleşme ağrısı diyolardı ama geçti iki büklüm yürüyordum canım ben ama hep uzandım kalkmadım
Fey gula_09 her ay2 gün öne geldiği için adet olmamışsam hamileyimdir mantığıyla test aldım ve çok silik çıktı ertesi gün de kan verdim 3 hamileliğimde böyle oldu. Hatta sonuncu da 4 gün vardı turşucunun önünden geçerken oha turşu almalıyım dedim sonra aha hamileyim kesin dedim test aldım eczaneden çok silik çıktı😫 yaza gelen hamilelik istemiyordum ama nasip
gula_09 Fey biraz ağrım var inşaAllah vardır adet olmak istemiyorum umarım hamilelik vardır bu gün fena şekilde canın pilav çekdi
gula_09 Sadecemavii evet ya dün biraz lekelenme oldu bu gün amma yoktu hafifce kasıklarımda ağrı var kan testi vermek istiyorum adet olmasam