Bugün 40. Haftaya gireceğimiz için doktor kontrolümüz vardı. Gece sancı başlayınca doktora gidemeden sabaha karşı 5 buçuk ta kızım dünyaya geldi. Rabbim bekleyen herkese kolay doğumlar nasip etsin. Saat 1 buçuk gibi hafif sancılarım gelmeye başladı saat 4 gibi de 5 dk ya bir gelmeye başlayınca hemen hastaneye geldik ebe 9 cm acılık var hadi bakalım doğuruyorsun dedi. Odaya çıktıktan 10 dk sonra tek ıkınma da kızım dünyaya geldi. Bu arada 2. Normal doğumum Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin.

Mucizem66 maşallah Allahim sana bağışlasın tek avazda kurtulmussun ne guzel Allah bizede nasip etsin hepimize 💕

Mucizem66 masalalh subhanallah Allahim banada nasip etsin boyle kolaylikla hizla bir ikinmada dogurayim, surekli bunu imgeledim ve su an belimden vuran agrilarim var hafif hafif gunduz baslamisti araliklarla devam ediyor benimde yarin kontrol gunum 40+2 de gel demisti doktorum ins bende su gibi sizin kadar hizla dogururveririm oglusumu🥰🤲

Mucizem66 Maşallah canım ya çok güzel ilerlemis 🥲 darısı başıma inşallah benim de kolay olur 😂

Mucizem66 yaaa ne güzel analı babalı büyütsün. İlki de kolay oldu mu şu kesi yırtık muhabbeti beni çok tedirgin ediyor

Mucizem66 hayırlı olsun 🥰 darısı başımıza. İlk dogumunuz nasıldı peki kolay mıydı. Ben de ikinci doğumu bekliyorum da. İlki normaldi ☺️

4 gün sonra

Mucizem66 pekı ılk doğumunuz nqsıldı. Ilk zor ıkıncı daha kolay olur derler bu dogrumudur

Kaç kilo doğdu, ilk doğumunuz nasıldı

Mucizem66 amin Allahım bizler de kolay doğumlar nasip etsin inşallah 😇 hayırlı olsun size de 😇