Gayekaragoz Ege_mommyy_11 bizde Bera düşünüyoruz. Yazdıklarımda genelde kız ismi gibi tepkiler alıyordum bunu söyleyen ilk siz oldunuz ama hiç düşünmemiştim gelmez ya 😄 çok güzel ve nadir bulunan isimlerden
Ege_mommyy_11 Papatya_kokuyo5 benimde arkadaşımın oğlu ömer asaf çok iyi huylu sesiz sakin bir çocuk maşallah dediğim gibi isim ağırlığı olmadığı sürece anlam bi yere kadar etki edior
Gzdesri Pars anlamı çok güzel değil. Birde farklı olsun diye artık çok nirvanaya çıkmaya gerek yok galiba Ege çok güzel bir isim. Pars bu arada bizim motorumuzun adı yanlış anlamazsanız bunuda belirtmek istedim 🙈
Ege_mommyy_11 Gzdesri yok yanlış anlamam herkes herşeyine istediği ismi koyabiliyor bu nirvanaya çıkmak değil ama bence sonuçta doğan kartal aslan da koyuyorlar çocuklarının ismine bakış açısı sanırım
Ege_mommyy_11 Gayekaragoz yok kız diyenler bu ismi hiç duymayanlar kız olan berre berra ki yasaklı isimlerden die biliorum onlar için de evet güzel ve nadir bir isim ama ben öle düşündüm işte ağır kaçar gbi yoksa Berâ Bin Mâlik hikayesini de okuyup çok etkilendim
Ege_mommyy_11 Tutku- mastercheff ekin geldi aklıma bende orada duymuştum daha önce ama güzel bir isim evde boş seslen bikaç kere yaz bi yerlere içine sinio mu kontrol et
Tutku- Ege_mommyy_11 erkek ismi bulmak beğenmek karar vermek o kadar zor ki çok kararsızim kız anneleri isim konusunda çok şanslı 😅
Ege_mommyy_11 Semmraa anlamı değişio o zaman han tek başına isimde olmuo biz egeyi seviyoruz teşekkürler 🫶🏻
Namibosra 22 haftalığız Ege yi bekliyoruz bizde :) çok duyar oldum bu sıralar ege ismini ❤️ ben Barlas Ege düşünüyorum aslında ama sanırım tek Ege olucak😂
Ege_mommyy_11 Namibosra bizde seslenirken ege diyeceğiz 2.isim olsun istedşk yanında çok egelere karşı
Skarakas Ege_mommyy_11 ayrı ayrı olabilirde iki isim olarak yakıştıramadım. İki isim mi düşünüyorsunuz illa ki?