Aysenurrrrbgccc Arkadaşlar sizce doğum paketi gerekli mi? İçerisin de aşırı halde çok test tahlil sayıyorlar ve fiyatları baya yüksek gerek var mı sizce?
bebegimmm60 Aysenurrrrbgccc Bence gerek yok zaten çoğu tahlili ücretsiz olarak sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun. 32 haftalık hamileyim özelde takipliyim ama en başından beri tahlillerimi devlette yaptırdım sadece detaylı ultrason için ücret ödedim doktoruma kontroller için gittim ilk aylarda zaten ayda bir kere gidiliyor daha yeni iki haftada bire düşürdü doktorum gerek yok yani bence doğum paketine
Baharoloji Aysenurrrrbgccc aslında çok tahlil olmuyor yani fazladan olmuyordu benim pakette normal tarama testleri 2 li 4 lü ve gebelikte ilk ve sonda yapılan tam kan sayımı bir de şeker testi devlet hastanesinde sıra bulup yaptırmak daha zor en azından bizim burada öyle bir de hesaplama yapın doktorunuzun doğum ve muayene ücreti ne kadar paket alırsanız ne kadar çok fark varsa düşünürsünüz
SusamTanecigi Aysenurrrrbgccc bence bunu doğum zamanınız kontrol ücretleri ve doğum ücreti olarak hesaplayarak karar verin toplu ödeyecek olunca doğum paketi fazla gelmiş olabilir ama parça parça bakınca ne kadar olacak artı eksi bakın derim
adatuna Aysenurrrrbgccc bence gerekli. Bütün tahlillerimi, testlerimi hastanede yapıyorum. Gidip sağlık ocağı ya da devlet hastanesi ile uğraşmıyorsunuz. Hem paketin için de olan testlerin de hepsi gerekli testler.
Aysenurrrrbgccc Baharoloji Çok fazla test saydı sizin ki gibi değildi inanın. 15 dk falan test tahlil ismi saydı bana. Hesapladığımda doğum paketi daha pahalıya denk geliyor.
Baharoloji Aysenurrrrbgccc tsh biyokimya onları falan saymıştır hepsi kan sayımının içine giriyor paketi dolu göstermek için uzun uzun isimlerini okuyorlar aslında aynı testler
Minikperi Aysenurrrrbgccc gittiğiniz hastane pahalıymış başka bir özel hastaneye gidebilirsiniz bence.
Aysenurrrrbgccc bebegimmm60 ben normal kontrollere 690 ödedim. Doğum paketine ise 38.000 dediler. Çok pahalı geldi bana açıkçası
bebegimmm60 Aysenurrrrbgccc Ben istanbuldayım çamlıca erdem hastanesine gidiyorum iyi de bir hastane sizinki bana da biraz fazla geldi
Baharoloji Aysenurrrrbgccc ben 8 ay önce yaptırmıştım tam doğum paketi değil hastaneyi karşılamıyor doktorum 27 bindi hastane haftaya doğum yapacağım tarihte ne kadarsa o 15 falandı en son bir ay önce artmış olabilir o da pakette olsa iyi olurdu çünkü asıl hastane pahalı oluyor her ay arttırıyorlar
adatuna Aysenurrrrbgccc ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım ama 2 ay içinde gebe kalmasaydım paket alacaktım. Şubat ayında 20bin liraydı
crazymommy Aysenurrrrbgccc Bence aşırı mantıklı erken haftalardaysan. Benim mesela doğumuma Allah izin verirse 82 gün var ve şuan bile kendi hastanemde doğum parası benim aldığım doğum paketimden fazla fiyatta. 82 güne ne olur Allah bilir ozaman iyce arşa çıkar. Hem daha düşük ücret verdim hem de özel hastane konforundan faydalanmış oldum. Ama özel hastanede doğurmayacağım devlette de doğururum dersen ozaman zaten gerek yok
Aysenurrrrbgccc crazymommy Devlet düşünmüyorum. Daha gebeliğimin ilk haftalarındayım korkma sebebim doktordan sonradan memnun kalmazsam diye de var.
crazymommy Aysenurrrrbgccc Ozaman ilk 2 muayeneye normal ücretini vererek gidin. Hem gebeliğiniz ilerlemiş olur biraz daha. Sonrasında memnun kalırsanız paket alırsınız. Zaten 10 muayene oluyor genelde. Bazen yetmeyebiliyor ben 13 haftalıkken aldım paketimi doğuma kadar 10 muayene ancak yetecek
Polatalemdar Aysenurrrrbgccc bence çok gerekli benim doğum paketi olmasaydı aşırı aşırı pahalıya gidicektim
Polatalemdar Aysenurrrrbgccc herşey içinde 23 bin Istanbul lokman hekim Normalde sadece muayene 860 TL doğumda 20 bin 😒😒😒😒çok pahalı ya