cnsdln-18 Bugün sezeryan için gün aldım. Şu an 36yım ve 39+2 ye gün verdi doktor. Öncesindeki 10 gün izinde olacakmış :( Sezeryan için 39+2 geç değil mi? Öncesinde çocuk kendi gelmek isterse ne yapıcam doktorum izinde olacak :(
Dml1234 cnsdln-18 ne kadar geç alırlarsa o kadar iyi. Bebegin daha çok gelişir. Normal dogum olsa belki doktorunun izinde olması sorun olabilirdi aöa sezeryanda oda kesip alıyo başka doktorda stres yapma.
buseulg cnsdln-18 benimde sezeryan günü salı gününe verildi. 40+1 oluyorum. Dedikleri gibi gününde geliyorsa ne kadar iyi. Fakat kendini strese sokma rahat düşün hiç bir iş yapma devamlı yat. Hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle gününde gelir 🌸
cnsdln-18 Dml1234 doğru söylüyorsunuz, ama bi yanım da bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyor. Gerçekten zor bir hamilelik geçiriyorum 😓
Dml1234 cnsdln-18 seni çok iyi anlıyorum. Benimde hamileliğim gerçekten berbat geçti geçiyor. 39+5 deyim hala dogmasını bekliyorum dogsada rahatlasam diyorum. Her allahın günü agrılar şişmeler mide yanmaları gına geldi ama bi yandanda diyorumki demekki hala gelişiyorki gelmiyor. Anne karnında gelişimleri çok mühim o yüzden güzel düşün güzel olsun😊
Egeminannesi cnsdln-18 o günden önce sizin suyunuz fln gelirse napacaksiniz başka Dr yok mu ona da gidin bi
cnsdln-18 Egeminannesi demi ben de ondan tedirgin oluyorum, eşim de kaç doktor gezicez diyor 🙄🙄 napiyim yani endişemizi anlamıyor erkekler :(
cnsdln-18 buseulg doktor izne çıkmasa problem değil beklerim ama izne çıktığında suyum gelirse vs o gün nöbette kim varsa o alacak o yüzden korkuyorum :(
elifaydinn Benim 2. Sezeryanım olacak 39+2 ye gün verdi bana da . Hatta 2 doktora gitmiştim ikisi de 39 u görmek istiyor bebeğimin gelişimi önde gitmesine rağmen . Bende çok yoruldum dayanamıyorum bazen anlıyorum sizi 😥
cnsdln-18 elifaydinn öyle gerçekten artık ne yediğimin ne içtiğinin tadını alıyorum sürekli burnum tıkalı ayağa kalksam yoruluyorum sürekli bi sersemlik hissi nefes darlığı… yoruldum yaşlandım 26 yaşında :(
buseulg İçimizi ferah tutup Allah’a dua etmekten başka çaremiz yok. Ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler. Bende aynı durumdayım. 🥹
cnsdln-18 Dml1234 Çok zormuş gerçekten bel ağrısı bacak ağrısı rahat oturmama yatamama… inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻🧿
cnsdln-18 cagla9094 evet ilk 39 ikinci de 38 olabilir dedi bana da ama yine de çevremde 38de sezeryan olanlar var