Ege_mommyy_11 Kızlar merhaba Biz bugün 26+3 olduk. Bugün göbeğimin alt kısmında yani göbek deliğimin altından itibaren hafif kahve çizgi belirmiş olarak gördüm sizde de oldu mu doğumdan sonra geçer mi bilgisi olan aydınlatabilir mi? 🤗
Kanalize Ege_mommyy_11 18. Hafta falandı bende de oluştu açık kahve bir çizgi göğüs altından bikini bölgesine kadar geçiyor diyorlar inşallah geçer
Elif380 Ege_mommyy_11 bende ilk bebeğimde ta göğsümün orta kısmına kadar çıkmıştı erkek oldu sizin cinsiyet nedir
Ege_mommyy_11 AyselToprak1 bi anda görünce ki dün yoktu 1 gecede nasıl oldu anlamadım korktum açıkçası
AyselToprak1 Ege_mommyy_11 yok yok hiç telaş yapmayın 🤭 geçiyor doğumdan sonra kimilerinde bir yıl kadar sürüyor hatta geçmesi
Mltsnl -Annem hep öyle diyorlar çizgi Altta ise kız üste doğru çıkmışsa erkek ama benim üste doğru kız ☺️
Ege_mommyy_11 Elif380 erkek benim de ama belki ilerleyen günlerde yukarısıda çıkar bilemedim şimdi 1 gecede oldu olan dün duş yaptım yağlandım ayna karşısında baktım bişi yoktu bugün görünce şok 🤣
Selmaa-00 Ege_mommyy_11 Siz ve bebeğiniz sağlıklı olunda korkulacak birşey değil bu..Bunun çizginin adı “linea nigra” her gebe kadında olur ve doğumdan sonra yavaş yavaş geçer..isterseniz girip yazın internette,korkulacak birşey olmadığını anlayıp rahatlarsınız😊💐
Ege_mommyy_11 Mltsnl üffff bi bu eksikti 🤣 hayır yani bu zamana kadar çıkmamıştı bişi nie çıkar ki bu saatten sonra
Mltsnl -Annem valla bende anlamadım şuan 29 oldum bütün hurafeler erkek diyordu şuan bile kız diyorum diyorlar yok senin erkek 😀
Ege_mommyy_11 -Annem ileriki haftalarda yeniden konuşalım 1 gecede oldu olan yukarıya çıkmayacağını bilemeyiz 🤭🤭🤭