Aynenkanka AyselToprak1 garmastan pomad çok iyi ama emzirmeden önce memeni temizlemen lazım ayrıca meme ucu yaraları yanlış emzirmeden kaynaklı olur
AyselToprak1 Aynenkanka resmen ilk tecrübesizliğimdi 🤦🏻♀️ biraz araştırdım meğersem bebeğin göğüs ucunu koyu etrafı ile komple emmesi gerekiyormuş bu sefer öyle yapıcam inşallah 🙏🏻
Senannnn AyselToprak1 evet ayva çekirdeğini bekletiyorlar jel kovamı oluyor birde doğru memeyi kavraması önemli koyu renk olan kısmı tamamen alması lazım bildiklerim bu şekilde
AyselToprak1 AysegullM o zaman kesinlikle tekrar bir araştırmam lazım olacak, son çarem gümüş kapağı denerim o zaman 🙏🏻
AysegullM AyselToprak1 garmastan pomad ya da mustela önermişti doktorum onları da araştırın isterseniz
AyselToprak1 AysegullM yaa önerileriniz için çok çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım hepsini 🌸🌸🌸
AyselToprak1 Senannnn gerçekten de ben öyle yapmamıştım ilk tecrübesizliğim olunca 🤷🏻♀️ bu sefer Allah nasip ederse öyle yapacağım inşallah
Senannnn AysegullM bizde bir sorun olmadı çevremde de yaşayana rastlamadım açıkçası bünyeyle alakalı tabii ki bize olmayan başkasına olabilir araştırmak önemli tabii
AysegullM Senannnn bende bilmeden almıştım ama öyle diye duyunca kullanamadım sanırım lanolin tehlikeliymiş. Bir sorun olmamasına sevindim ☺️
Ozgebyr AyselToprak1 her emzirmeden sonra lansinoh sürüp göğüs ucunuzu streç film le kapatın benimde o şekilde iyilesmisti ağlıyordum emzirirken artık
Maviaslan AyselToprak1 Lansinoh göğüs ucu kremi . Doğumdan önce de kullanılmaya başlanabilen bir krem.