AyselToprak1 myworldd_ yaaa😣 ben kremi önceden bir başlayayım o halde doğumdan sonra kapağı bir kullanırım benimde sizde ki gibi sorun olacak olursa bırakırım o zaman kapağı 🤕
mucizem0111 Oğlumda garmastan pomad lansinoh kullandım hiçbir faydasını görmedim bu sefer hamile kalmadan taaa gümüş kapak aldım hazırda dursun diye gümüş kapak deneyeceğim ekstra yine bitane krem alırım oda sadece nemlendirmek mayetinde
AyselToprak1 mucizem0111 ikisinide bir deneyeyim bakalım mutlaka biri gelecektir inşallah 🙏🏻 önerin için çok teşekkür ederim canım
ZumrasMom_ AyselToprak1 ben e bebekten baby mom organik gögüs ucu kremi aldım menunum şu an hem de uygun fiyatlı
Senannnn AyselToprak1 emzirmeye başladığım zaman sürdüm ilk zaman sütüm gelmediği için çok kurudu uçları sürekli nemli tuttum her emzirmeden sonra sürdüm iki üç güne kalmadan topladım tabi o sıra sütümde geldi
1prensesannesi_ AyselToprak1 evet çok sizladi benim de kanadı uçları çocuk emerken sütle kan karışık emdi
Nnoktaa AyselToprak1 arkadaşlarımın tecrübe ve tavsiyesine dayanarak lansinoh aldım. Doğumdan 1-2 hafta önce sürmeye başla dediler. Bekliyorum.
Senannnn AyselToprak1 benim ilk doğumum öncesinde bir tecrübem olmadı ama ayva çekirdeğide yapmışlardı onunda iyi geldiğini duyduk ama gerek kalmadı
imrnx AyselToprak1 lansinoh kullanmay başladım 1-2 haftadır ne kadar işe yarıcak bilmiyorum 36. Haftaya gircem
AysegullM imrnx lansinohta bebek için alerjen bir madde varmış araştırın isterseniz. Ben tahin yağı sürdüm çok işe yarıyor
AyselToprak1 AysegullM o zaman kesinlikle tekrar bir araştırmam lazım olacak, son çarem gümüş kapağı denerim o zaman 🙏🏻
Senannnn AysegullM bizde bir sorun olmadı çevremde de yaşayana rastlamadım açıkçası bünyeyle alakalı tabii ki bize olmayan başkasına olabilir araştırmak önemli tabii
imrnx AysegullM öyle mi, hiç duymamıştım peki tahin yağını ne zaman sürüyordunuz doğumdan sonra mı yoksa önceden mi başladınız
Smy17 Peki hanımlar lansinohun lanolin kremi mi balmını mı tavsiye edersiniz? Sanırım balm olan daha temiz içerik.
AysegullM imrnx bende duymamıştım lansinoh aldım doktorum kullanmamı istemedi. Ben erken doğum yaptım öncesinde süremedim ama doğumdan sonra çok işe yaradı