Atlasss12 Sunaya gerçekten miii ya ben hamile kalınca hiç betaya baktırmadım direk doktora gittim bilmiyorum yani o yüzden yarın kan vericem 2 gün sonra bida veririm anlarım heralde
Atlasss12 Atlasss12 32 gün oldu yani bence düşmüştür beta baya düşmediyse de hamileyimdir belki of bunaldım iyice ya belirsizlik sıktı biran önce hamile kalmak istiyorum 😏
Atlasss12 Sunaya belim inanılmaz ağrıyor bacağıma da vuruyor adet olcam diyorum kaç gündür yok artık sonuç neyse bilmek istiyorum
Hayat70 Sunaya 3ay sonra normal bı şekilde.Ben hiç beklemiyordum çünkü 3bucuk yıl sonra olmuştu.Ama oda riskli umarım sağlıkla kucağımıza alırım.
Atlasss12 Sunaya inşallah kan sonucum çıkınca sana yazıcam mutlaka ve inşallah sende önümüzdeki ay güzel haberler alacaksın çok kalpten dua ediyorum çok beklemiceksin Allah’ın izniyle ☺️
Atlasss12 Sunaya sağlık ocağında vericem sonuç cumartesi sisteme düşer yada pazartesi ama mutlaka yazıcam ☺️
Cansukapan Sunaya canım ben tam 6. ayda hamile olduğumu öğrendim ilk 3 ay korundum sonrasında doktor korunmana gerek yok demişti
5995 Sunaya kesinlikle elinde değil sana çok hak veriyorum. Klomen dene yumurta ve sperm kalitesi arttırıcı ilaç