Atlasss12 Sunaya bende 8 Ağustos da Kürtaj oldum bende korunmadım belirti var testler silik çıkıyor yarın sabah kan vericem
Rapunzel-25 Bende 2 Mayıs’ta kürtaj oldum suni sancıyla doğum yapıp parçaları temizlediler 16 haftalikti bebeğim 🥹 hiç korunmadim doktor 3 hafta ilişki yasak demişti sonra korunmaya bilirsin dedi bekliyorum hala bebek haberini inşallah
Atlasss12 Sunaya inşallah ya ama bence beta düşmedi çok stresliyim en azından adet olsaydım yeniden denemeye başlardım bu nasıl şey böyle
kusay1811 Sunaya merhaba 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum kürtajdan yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldım şu an 7. Ayımdayım çok şükür teyzem de düşük yaptıktan hemen sonra regl olmadan hamile kalmış deneyin olur inşallah
melinda- Sunaya benim doktorum 2 ay korun demişti 2 ay korunduk 3. Ay gebe kaldım, maalesef onu da kaybettik bu sefer 2 ay korunduk sonra 8. Ay ancak kalabildim
Melikeckr Sunaya hiç korunmadan 2. Ayda kaldım kürtaj sonrası hamile kalmak cok kolay yumurtlama gününü değerlendir
Atlasss12 Sunaya gerçekten miii ya ben hamile kalınca hiç betaya baktırmadım direk doktora gittim bilmiyorum yani o yüzden yarın kan vericem 2 gün sonra bida veririm anlarım heralde